Лучанка хоче, щоб Романюк знайшов їй роботу

Лучанка хоче, щоб Романюк знайшов їй роботу
Лучанка прийшла до мера, бо не може знайти роботу.

Жителька Луцька поскаржилася Луцькому міському голові Миколі Романюку, що у свої 32 роки не може знайти роботи. З проханням посприяти вирішенню проблеми жінка звернулася до мера міста 18 квітня під час особистого прийому. - повідомляє VIP.

За словами лучанки, вона проходила стажування, аби працевлаштуватися в департамент соцполітики міської ради. Утім, конкурс не пройшла. Останнє її місце роботи – відділ кадрів у «Надра Банку».

«Як я, людина з трьома інститутами, не можу знайти роботу. Може, я й не досконало написала той конкурс, але, щоб з двома червоними дипломами не знайти роботи, це взагалі. Ну так, немає досвіду, але де мені його набрати? Як взагалі може бути конкурс, де разом люди, які мають досвід і в яких його немає?» – поскаржилася лучанка.

Вона також розповіла, що змушена жити за гроші своїх батьків-пенсіонерів.

«Мені що, на базар іти з трьома інститутами?» – з обуренням запитала Луцького міського голову безробітна.

Зрештою, Микола Романюк пообіцяв подумати, як можна посприяти вирішенню такої проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завтра на прийом чверть луцька побіжить, щоб мер допоміг знайти роботу)
Відповісти
А що тут такого??? Для чого тооді цей комуніст?В СССР всі мали роботу,а він в нас ще той комуніст,то в чому проблема??? В нас в Луцьку одне-єдине зроблено: відміна концерту зрадників України і все.Більше нічого,одне сміття, взимку голольод, не посипано навіть в центрі, освітлення нема, камер нема, скрізь сміття, доріг нема, дерева рубаються, басейни закриваються,одні "карабаси" процвітають...То що для нас з Вами мер зробив?!Центр-посміховсько, фонтану нема, переходів нема...Конкретно,що Романюк зробив для простих лучан,не для себе та любих друзів??? ОБІКРАВ!
Відповісти
Наглувата ляля.
Відповісти
Наглуватий ти таке писати,а вона 100% права!!!Цей срач в місті,а особливо з роботами остогид всім!!! Скрізь свої, скрізь!!!
Відповісти
Можна наприклад за пару рублів помагати Романюку писанки красити.
Відповісти
Рублі-не в цій країні, ти щось плутаєш!!!
Відповісти
А скільки безробітних !! ТО що мер усіх має працевлаштувати? Чи то якась особена дівка що живе на пенсіонерів пенсію. З такими дипломами вже могла б хоч на хліб заробити. Хто там з Міністрів за це відповідає? Шановні депутати запитайте міністра коли вже будуть працевлаштовані люди на оботи? коли вже буде все прозоро і чесно. А то дивіться но конкурси не можуть пройти люди а в прокуратуру вже й освіти не треба на ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА.!!! В якій країні ще такий безпорядок? А все винен Путін знов?
Відповісти
А Ви спробуйте піти в прокуратуру без досвіду))), спробуйте))), Вас виженуть звідти і сміятимуться з того,що Ви такий наївний. Там явно все "не чесно" та 100% всі свої,виключно!
Так, для того і є мер. Міністри нікого не працевлаштовують "Розумнику"...
Дівка-це ти, а це мудра дівчина, яка все вірно зробила,бо треба реально не словами все жалітися,а діями!Депутати місцеві щось для Вас зробили?Ви голосували на виборах???
КРАЩЕ ПІД СВІЙ НІС ГЛЯНЬТЕ! А ПОТІМ СУДІТЬ КОГОСЬ!
Відповісти
Правильно сказала!!зараз багато людей за 30 рок.не можутъ знайти роботи та це безпредел якийсь!!!!!
Відповісти
І мені треба робуту, щоб дітей прокормити. Хто допоможе?
Відповісти
А на базарі дуууже багато і працюють з вищими освітами і нічого привикли. Так і вона привикне а то хоче сама мудра бути?!
Відповісти
Сама мудра-це ти,адже в укр. мові таких слів нема, Ілона)))
Відповісти
Бо по другому никак в нашей стране!
Відповісти
Кіт написав правдую Підтримую. Зараз владі не цікаво хто як живе аби їм було тепло і гаряча вода
Відповісти
Сходи до школи, в клас так 5. Там діти за тебе набагато розумніші...
Відповісти
НУ то стой на базаре если ти училась для етого иди на ровенскую там постой еще!!!
Відповісти
вона давно вже так і працює. це її стиль та сенс життя. вже й результат є)))"Допрацювалась" -без татка дитинку виховує))))
Відповісти
Щорічно дипломи отримують десятки тисяч випускників ВНЗ, червоні/сині/хоч жовті - байдуже. І в жодному разі, ті хто вміє користуватися своєю головою не залишаються без шматка хліба з маслом. А якшо гонорова пані не можуть нічого окрім себе шкодувати і шукати хто їй шо винен, то я можу лише поспівчувати літнім батькам і побажати Дамі з ТРЬОМА дипломами багатєнького буратіно.
Відповісти
В Вас з головою все ок.??? До психіатра давно ходили чи і там хабар давали при перервірці про стан здоров'я????
Відповісти
на своем опыте скажу : будь у тебя хоть 50 высших образований, без связей ты на работе никто.
И даже "те кто умеют использовать мозги" тоже в итоге посланы к херам, даже без их ведома. А ты втираешь дичь что она виновна. Тогда спрошу в чем?
Відповісти
Тут в більшості пишуть дебіли які ображають думку інших людей. Мабуть теж безробітні , бо дуже злі на інших користувачів
Відповісти
В державній службі зарплата мінімалочка і сидіти там зранку до смерканку. А на базарі зарплати не такі. Так що робіть висновки куди йти працювати. За мінімалку зараз не вижити. Приходьте працювати на базар або ж відкривайте свій бутік чи ларьочок і вперед заробляти гроші
Відповісти
Багатий буратіно хоче щоб дівка була молода 20-30 років і щоб усе могла робити, не лінива і домашню роботу. Лінивих багаті не хочуть . Такі тільки в коханки годяться на нічку бо багатий тоже скупий , зажираються вони і нікому просто ні за що не дадуть копійку
Відповісти
Всім треба роботу. А де зараз працевлаштуєшся?ВСе корупція , вимог як до директора а платять а як двірнику
Відповісти
а в собезі свої таракани. бато людей чогось хочуть туди попасти. нервіться там працювати,бо це не добра робота.
я з Колею згідна,дійсно вимоги як до директора,а зарплата маленька.потрібно мати жилізні нерви і зуби гострі,щоб кудись прорватись
Відповісти
Приходь до нас !
Відповісти
У вас там рабство дай боже!
Відповісти
Хитра жіночка! Усі ми б не проти щоб романюк підшукав роботу
Відповісти
То в чому проблема??? Чому ж не пішли чи не звернулися?Чи звикли на кухні та в комментах тільки обкакувати все та всіх????А далі "жити по-новому",як всі, з хабарництвом та суцільним знайомством???
Відповісти
в міську раду на зарплату 1 500 гр.
Відповісти
не науковий ступiнь визначаэ глибину знання яка освiта була в багатьох видатних винахiдникiв,полководцiв стiльки дипломiв мав той же Наполеон, Суворов для чого тi дипломи якщо вони не дали простого розумiння устрою суспiльного життя ну не функцiя мера пошук роботи для цього э профiльне мiнiстерство i його вiдповiднi органи на мiсцях. Ще б за чоловiком до мера прийшлa. Романюк може лише посприяти працевлаштуванню в Карабас. Проблема тут в тому що нашi вишi дають вiдiрванi вiд практики енциклопедичнi знання,що годяться радше для розвязування кросвордiв.Пiдручники не завжди встигають за розвитком знань тому сучасний свiт вимагаэ вiд працiвника крiм дипломiв здатностi до постiйноi самоосвiти цiлеспрямованостi,креативностi,комунiкабельностi
Відповісти
Дякую,за пiдтримку Тим людям якi ненаписали й неназвали "наглою" чи ще шо там я читала)так це я наважилась пiти до мера з Даною проблемой,так як не одна така э.хтось там писав шукати "багатого спонсора" то скажу Вам любi Лучани як хтось так робить то це ваше право.Так я звичайно не сиджу дома,а допомагаю батькам й працюють не на офiцiйнiй роботi.Пiшла до Романюка так як хотiла шоб вiн зная як деякi структури працюють,коли йлеш на конкурс,а там вже все ясно хто отримаэ це мiсце.Так як зi мною прийшли на конкурс особи якi там працювати не один мiсяць!!Ось така справедливiсть й честнiсть.Хто осуджуэ мене то Бог Вам судья,а хто пiдтримав я Вам щиро вдячна.
Відповісти
Свiдомий))дякую але чоловiк в мене э.як говорив мiй викладач,а це один з краших юристiв Украiни,навчання це одне а ось коли приходил на роботу то вчишся по новому)о осуждувати чи обливати"брудом"рiвень вихованностi людини.
Відповісти
старавсь писати в загальному вибачте якщо образив вас особисто
Відповісти
Нiколи неварто осуджувати чи "поливати брудом" людину якщо особисто незнаэте ситуацii й не знаэте людину.Я нi на кого неображаюсь за те що було сказане в мою адресу.Просто чомусь всi майстри в соц.мережi бути "героями", а я вот вирiшила пiти й особисто сказать те болюче питання яке хвилюэ не лише мене а й бiльшiсть мешканцiв,просто "сили духу"хватаэ не кожному.Дипломи за " сало чи грошi"я не купувала а вчилась досить не погано.Й конкурсiв на держ службу прошла не мало,й добре знаю як й кого там беруть на роботу.Якщо хтось мене осуджуэ що я насмiлилась пiти й вiдкрити очi нашiй владi,як насправдi там все вiдбуваэться то це ваше право.
Відповісти
Доречi там хтось писав в мiську раду на зарплату 1500))Чудово я згiдна була йти))А для порiвняння сходiть в мiськц раду )не видно що там люли працюють на 1500)
Відповісти
Ти ж така чесна, то навіщо тобі ті брудні 1500 грн?
Так завжди було, хочеш хорошу роботу треба щоб були "свої" і вже в свої 32 треба було б це знати.
Як вже "три інститути" то відкривай свою справу.
Відповісти
Нормальній людині і одного "інституту" вистачає.
Відповісти
Нормальнi не поливають людину брудом,а Ви шановний так й робите,незнаючи мене особисто.Ми з Вами "за однiэю партою не сидiли" а Ви до мене на ти.ще раз повторюю цiль моя була така щоб наша влада знала що робиться на тих конкурсах й як вони проходять.
Відповісти
Останні новини
Лучанка хоче, щоб Романюк знайшов їй роботу
18 квітень, 2016, 18:52