У луцькому супермаркеті створили «куточок здоров'я». ФОТО

У луцькому супермаркеті створили «куточок здоров'я». ФОТО
У луцькому супермаркеті "Наш Край. Гурман", який входить до інвестгрупи Volwest Group, створили "куточок здоров'я", де кожен відвідувач може виміряти тиск, залишити відпрацьовані батарейки чи пляшкові кришки.

Ці та інші нововведення мережа супермаркетів запроваджує у рамках соціального проекту за здоровий спосіб життя під назвою "Наш Край" – соціально-відповідальна мережа", - повідомляє Конкурент.

Презентували нові напрацювання генеральний директор мережі "Наш Край" Ірина Берлач та керівник соціального проекту Вікторія Матвіюк 18 квітня у приміщенні згаданого закладу роздрібної торгівлі.





При вході висить стенд, на якому організатори закликають відвідувачів дотримуватися екологічних норм та здорового способу життя, зокрема сортувати сміття, раціонально використовувати воду та електроенергію, вживати корисну їжу.

Тут же ж можна залишити використані батарейки, кришки від пляшок, а також виміряти тиск та пульс на сучасному тонометрі Omron i-Q142, який вартує близько 10 000 гривень.





У самому магазині корисну їжу позначено зеленими цінниками, на яких написано "Живи відповідально! Купуй корисне". До нешкідливої продукції організатори відносять фрукти, овочі, соки, води та крупи. За покупку цих товарів клієнти отримуватимуть додаткові бали.

Зі слів Вікторії Матвіюк, акцент зроблено на дієтичних продуктах.

"Без розвитку суспільства, неможливий стабільний розвиток бізнесу, який сьогодні має бути таким, щоб задовольняти потреби нинішніх поколінь і не завдавати шкоди майбутнім", – проанонсувала старт програми гендиректор мережі "Наш Край" Ірина Берлач.







Окрім згаданих нововведень, в приміщенні розвішано інформаційні стенди, встановлено роздільні смітники, які стимулюють відвідувачів сортувати відходи. Також у супермаркеті продають паперові еко-пакети із відповідною символікою.

У мережі "Наш Край" обіцяють, що протягом місяця реалізують соціальний проект і в інших своїх магазинах у Луцьку.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тиск
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не забудьте виміряти тиск раніше чим зайдете в товарний зал, бо потім він буде зашкалювати, від цін!
Відповісти
Ціни у нас у всіх супермаркетах високі.А от тиск виміряти можна тільки в Краї
Відповісти
Ото клоуни! Спочатку продають людям всяку хімію на полицях а потім думають про їхнє здоров'я!
Відповісти
А при чому тут магазин до хімії??? Є виробники , які виготовляють товари, а магазин лише реалізовує.А проект цікавий, якби ще наші люди навчились сміття у ті смітники викидати.
Відповісти
Останні новини
У луцькому супермаркеті створили «куточок здоров'я». ФОТО
18 квітень, 2016, 19:42