ПриватБанк визнано найкращим продавцем електронних квитків в Україні*

ПриватБанк визнано найкращим продавцем електронних квитків в Україні*
Сервіс продажу квитків ПриватБанку визнано найкращим в конкурсі проектів українського ринку електронної комерції Ukrainian E-commerce Awards.

За інформацією організаторів конкурсу, підсумки відкритого голосування, у якому взяли участь понад 10 000 споживачів, показали, що ПриватБанк став переможцем у номінації E-tickets (послуги з продажу квитків в Інтернеті).

Усього ж на конкурс було подано 130 заявок, окрім ПриватБанку найкращими «цифровими» компаніями України визнані ModnaKasta, Rozetka, «Нова Пошта» та OLX.

«Сьогодні через ПриватБанк продається кожен третій електронний квиток на поїзд, ми активно розвиваємо сервіс продажу авіа- та автобусних квитків, а вболівальники багатьох українських футбольних клубів навіть не знають, де знаходиться квиткова каса, купуючи всі квитки на матчі через Приват24, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Купувати квитки через банк – це швидко, безпечно та набагато зручніше, ніж у вокзальних касах або на інших сайтах».

ПриватБанк розпочав продаж цифрових квитків у вересні 2014 року, щодня через ПриватБанк українці купують понад 17 тисяч залізничних квитків. Купити електронний квиток на поїзд, літак, автобус, футбольний матч, культурні заходи можна за кілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт bilet.pb.ua та Інтернет-банк Приват24.

Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Електронні квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні.

Нагадаємо, у квітні ПриватБанк і MasterCard проводять акцію для українців, які планують подорожі на поїзді під час травневих свят.

Упродовж усього місяця в разі купівлі залізничних квитків у відділеннях банку або через електронні сервіси ПриватБанку клієнти зможуть скористатися безкоштовним таксі на вокзал або з вокзалу додому.
У квитковій акції можуть узяти участь користувачі будь-якого типу карток ПриватБанку та платіжної системи MasterCard, які куплять у період акції два та більше квитків на поїзд. Викликати безкоштовне таксі на вокзал можна в день відправки або прибуття поїзда через Приват24 (на privat24.ua або в мобільному додатку для смартфону).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк визнано найкращим продавцем електронних квитків в Україні*
19 квітень, 2016, 10:42