Добренське учнівське лісництво представлятиме Волинь на Всеукраїнському злеті учнівських лісництв

Добренське учнівське лісництво представлятиме Волинь на  Всеукраїнському злеті учнівських лісництв
Добренське учнівське лісництво представлятиме Волинь на Всеукраїнському злеті учнівських лісництв у Черкасах.

Про це стало відомо вчора на урочистій церемонії закриття обласного злету учнівських лісництв, який завершив роботу у Луцьку, - повідомляють організатори.

З 42 шкільних лісництв, які діють на Волині, у ньому взяло участь 17 найкращих. Юні лісівники підготували виставки досягнень «Майбутнє лісу у твоїх руках», презентації команд-­учасниць, виконали тестові завдання, захистили науково­-дослідницькі роботи.

За результатами усіх конкурсів, дев’ятикласниця Маргарита Бегаль, восьмикласники Мирослава Пась та Катерина Пташник Добренської ЗОШ І­ІІІ ст. Камінь-­Каширського р­-ну показали найкращий результат.

А ось Ратнівське учнівське лісництво, яке здобуло ІІ місце (хоч і розділило його з командами Куснищанського та Колківського учнівських лісництв Любомльського і Маневицького р­-нів), наступного року прийматиме учасників обласного зльоту.

Про це повідомила заслужений працівник освіти України, директор Волинського обласного еколого­-натуралістичного центру Валентина Остапчук.

"Віднині започатковуємо ще одну добру традицію, – повідомила Валентина Адамівна. – Переможець має потрудитися для України на Всеукраїнському злеті, а команда, яка зайняла друге місце, – для області".

На третій сходинці п’єдесталу опинилося одразу чотири учнівські лісництва – Любешівське, Губинське Локачинського р-ну, Цуманське Ківерцівського р-ну, Боголюбське Луцького р-­ну.

Начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс та головний спеціаліст управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Оксана Малащук, які були співголовами журі, вручили їм грамоти і цінні призи, нагородили переможців у номінаціях, усі команди-­учасниці, керівників учнівських лісництв.

Від імені в. о. начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка за активну співпрацю з Волинським обласним лісоуправлінням та еколого-просвітницьку, профорієнтаційну роботу у справі виховання кадрового резерву для лісогосподарських підприємств Волині начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс та головний спеціаліст цього відділу Володимир Неводнічик вручили грамоти колективу ВОЕНЦ, її директору Валентині Остапчук та завідувачу відділу екології Валентині Юхимчук, подякували культорганізатору ВЕНЦ Валентині Федорчук за високий художній рівень обласного зльоту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Добренське учнівське лісництво представлятиме Волинь на Всеукраїнському злеті учнівських лісництв
19 квітень, 2016, 22:51