У Луцьку в чоловіка вилучили наркотики

У Луцьку в чоловіка вилучили наркотики
У ніч на 16 квітня під час патрулювання обласного центру на одній із центральних вулиць міста військовослужбовці Національної гвардії України вилучили у 28-річного місцевого мешканця поліетиленовий пакет із таблетками.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що 28-річний мешканець обласного центру при собі мав поліетиленовий пакет із двома таблетками рожевого кольору та однією таблеткою жовтого кольору, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські направили вилучені таблетки на експертизу, аби з’ясувати чи містять вони наркотичні або психотропні речовини.

Наступної доби співробітники Луцького відділу поліції в квартирі за місцем проживання 24-річного лучанина виявили та вилучили 2 грами наркотичної речовини – канабіс.

Усе вилучене поліцейські направили до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення детального дослідження.

Відомості за даними фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Наразі триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку в чоловіка вилучили наркотики
19 квітень, 2016, 11:33