Інтернет-шахраї ошукали волинян майже на 6 тисяч

Інтернет-шахраї ошукали волинян майже на 6 тисяч
Шахраї за добу ошукали волинян майже на 6 тисяч гривень.

Незважаючи на постійні застереження мешканці області продовжують потерпати від аферистів під час купівлі товарів за оголошенням через Інтернет, а також від телефонних спритників. Упродовж доби до волинської поліції надійшло два повідомлення про скоєння шахрайств, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

До Горохівського відділу поліції звернувся 39-річний житель села Мирне із заявою про те, що з 30 березня по 1 квітня мешканець Вінницької області під приводом продажу мотоцикла «Альфа-Мустанг» через інтернет-сайт заволодів його грошима у сумі 2 тисячі 300 гривень.

Цього ж дня, із заявою про шахрайство до Ковельських правоохоронців звернувся 57-річний житель Ківерцівського району. Чоловік повідомив, що учора, 18-го квітня, до нього на мобільний телефон зателефонувала невідома особа та під приводом продажу картоплі видурила в нього 3 тисячі 220 гривень. Гроші потерпілий перерахував аферисту на банківську картку.

Відомості за даними фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лохи. Треба ж горшочек влючати а не слухати лепет продавця вони балтати вміють і глову задурюють
Відповісти