Таємниці довкола призначення начальника Луцької патрульної поліції

Таємниці довкола призначення начальника Луцької патрульної поліції
Невдовзі Луцьку патрульну поліцію очолить нова людина, подейкують, що це буде полісмен Олександр Вовченко.

Втім, інформацію про кандидата на місце головного патрульного міста не хочуть надавати навіть у прес-службі управління патрульної поліції міста.

Нагадаємо, що донедавна Управління патрульної поліції в місті Луцьку очолював донеччанин Антон Цюцюра. Перед призначенням на Волинь Антон Цюцюра був керівником Управління патрульної поліції Львова. Сьогодні ж Антон Цюцюра на своїй офіційній сторінці в соцмережі подякував своїм волинським колегам за співпрацю та анонсував, що надалі працюватиме на Кіровоградщині.


Відомо, що місце Антона Цюцюри займе лейтенант поліції Вовченко Олександр Анатолійович. В патрульній поліції міста Олександр Вовченко був командиром батальйону. В секторі комунікації ГУНП розповісти про кандидата на посаду начальника патрульної поліції міста нічого не змогли, мовляв, управління нацполіції та патрульна служба є окремими структурами.

“Управління патрульної поліції міста не є структурним підрозділом Головного управління національної поліції, тому я нічого не можу вам прокоментувати відносно будь-якого призначення в цій службі”, - запевнив Віктор Гомоль.

“У ЗМІ і так вже багато писали про призначення нового начальника управління. Очікуємо, що вже завтра буде офіційне представлення нового керівника патрульної поліції. Можливо, це буде й не завтра. Тому приходьте на офіційний захід і там все почуєте та поспілкуєтеся”, - заявила Ольга Бузулук.

“Поки що я нічого не можу сказати про призначення Олександра Вовченка на посаду керівника патрульної поліції міста. Всі рішення приймаються у Києві. Я особисто з ним не знайомий, лише один раз спілкувався телефоном. В найближчі дні ми запланували з ним зустрітися та обговорити деталі співпраці”, - розповів Олег Кічук.

Наразі ж відомо, що в січні цього року, за розпорядженням голови ВОДА Володимира Гунчика, Олександра Вовченка та заступника начальника управління патрульної поліції м. Луцька Романа Буховця призначили членами координаційної групи Антитерористичного центру при управлінні СБУ на Волині.

Чому призначення нового начальника поліції Луцька тримається в такій таємниці — наразі не відомо. Але обіцяємо, що з'ясуємо згодом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай побриє бороду і не позорить Волинь.Понабирали малолєток, а ті давай бороди запускати, щоб не виглядати стручками.
Відповісти
Незамiнима Цюцюра...
Відповісти
касами змагаються? тому і в таємниці.
Відповісти
Якось мав нагоду з ним спілкуватись, нормальний хлопець, в роботі буває інколи жорсткий, але завжди справедливий, і завжди стане на захист свого підлеглого, якщо правда на його стороні. Таких хлопців зараз мало. Головне, щоб залишивсч людиною і посада не сортила...
Відповісти
І ця не брита людина буде спілкуватись з громадянами?
Відповісти
Стильна і доглянута борода це зараз модно.
чи може як побриєшся то це тобі розуму добавить або честі? якщо ти по жизні гамно і совок то як кажуть тільки могила поправить
Відповісти
От не має до чого причепитися...люди вам справді та борода заважає? Якби не було бороди, то писали б чому не блондин.... За що ви судите людину? Де здоровий глузд.???
Відповісти
стрючку ще потрибно довго вчитися
Відповісти
Останні новини
Таємниці довкола призначення начальника Луцької патрульної поліції
19 квітень, 2016, 12:47