У Луцьку бігатимуть турки та білоруси

У Луцьку бігатимуть турки та білоруси
Спортсмени-легкоатлети з України, Білорусі та Туреччини зустрінуться в Луцьку в рамках Міжнародної легкоатлетичної матчевої зустрічі, яка відбудеться в неділю, 24 квітня.

Про це сьогодні, 19 квітня під час брифінгу заявив президент Федерації легкої атлетики Валентин Рудюк.

“Для нас це дуже гарна можливість показати, що Луцьк — це спортивне місце, а Україна, попри бойові дії на сході держави, дуже мирна та дружелюбна країна”.

Окрім того, в зустрічі взяли участь старший тренер збірної України з легкої атлетики U-18 Андрій Коротеєв та заслужений тренер України, керівник змагань Олег Вегнер.

Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина відбудеться на стадіоні “Авангард”. В змаганнях візьмуть участь спортсмени віком до 18 років. Українську збірну представятимуть 40 легкоатлетів, а сама програма заходу включає 22 види змагань.

Зауважимо, що українські спортсмени, які будуть брати участь в Міжнародній легкоатлетичній спортивній зустрічі, вже розпочали тренування та підготовку до заходу.

Окрім цього, під час змагань до Луцька приїде президент Національного олімпійського комітету України, віце-президент IAAF Сергій Бубка та президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник міністра молоді і спорту України Ігор Гоцул.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.