У Ківерцях зловмисник застосовував сльозогінний газ, аби грабувати дітей . ФОТО. ВІДЕО

Співробітники Ківерцівського відділу поліції затримали 41-річного раніше судимого чоловіка, який посеред дня у місцевому парку, застосувавши сльозогінний газ, пограбував школярів.

Учора, 18 квітня, близько 14 години до чергової частини Ківерцівського відділу поліції надійшли заяви від батьків про пограбування дітей, - повідомляє прес-служба поліції.

Посеред дня у місцевому парку райцентру Ківерці зловмисник, застосувавши сльозогінний газ, забрав у 10-річного хлопчика планшет «Archos». Після цього у такий же спосіб чоловік намагався пограбувати ще одного 10-річного школяра, проте не зміг довести свій злочинний намір до кінця, – розповів керівник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук.

Діти звернулись за медичною допомогою до Ківерцівської центральної райлікарні з хімічними опіками рогівки двох очей.

Грабіжника поліцейські затримали цього ж дня. Ним виявився раніше судимий 41-річний житель села Прилуцьке Ківерцівського району. У нього правоохоронці вилучили викрадений планшет та балончик із сльозогінним газом «Терен-1».



Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі злочинець затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання Ківерцівського відділу поліції. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ім'я та адресу покидька в студію!
Відповісти
Останні новини
У Ківерцях зловмисник застосовував сльозогінний газ, аби грабувати дітей . ФОТО. ВІДЕО
19 квітень, 2016, 18:39