Аби не сплачувати адмінстягнень, доведеться придбати прописку

Аби не сплачувати адмінстягнень, доведеться придбати прописку
Для українців змінили правила реєстрації місця проживання. Зокрема, введено адміністративне стягнення для тих, хто не матиме "прописки" або ж порушуватиме строки реєстрації місця проживання, інформує «Експрес».

Зареєструватися за місцем проживання слід для того, аби обслуговуватися в найближчій поліклініці, брати довідки у місцевих органах самоврядування. Буває також, що працедавці вимагають від майбутніх працівників "прописки" в населеному пункті, де зареєстроване підприємство.

«Якщо маєте намір стати жителем столиці, то реєстрація в господаря в Подільському районі Києва на рік обійдеться вам у 3800 гривень, на півроку - 2400 гривень, на 3 місяці – 1800 гривень. Безстрокова "прописка" в Дніпропетровську коштуватиме 2300 гривень за рік. У Львові, Луцьку, Івано-Франківську господарі реєструють у своїх помешканнях чужих людей за 2500 гривень за рік», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от і вернулись до совка
Відповісти
А обіцяли ж "жити по-новому"!
Відповісти
По новому, то це як барани?
Відповісти
Пастух мае знати, де його барани. Не раби, не....
Відповісти
От i зявилась ще одна ознака тоталiтарностi нинiшнього правлячого режиму майданобандитiв вже пережитки крiпосного права i радянського перiоду вертають. Деградуэмо потрохи там дивись i до рабовласницьких вiдносин дiйдемо хоча люди вже сьогоднi в основному працюють лише за iжу i дешевий одяг бiльше за зарплату не купиш та й iншi потреби мабуть на думку теперiшньоi влади рабам не потрiбнi
Відповісти
з тією пропискою одні проблеми...
Відповісти
То я не зрозумів: це зрада чи пЕремога? Поясніть мені хтось із майдаунів, а то я сам не свідомий!
Відповісти
Повернення до совка 2.0, чи точніше до кріпосного права. Де ще в цивілізованій Європі залишилось прив'язування до місця проживання?
Відповісти
Український центр демократичних реформ (www.ucdr.org) та ціла коаліція громадських організацій веде активну роботу для приведення системи реєстрації місця проживання до декларативної.
Будемо раді новим активістам.
Відповісти