Гунчик перебуває з робочим візитом у Києві

Гунчик перебуває з робочим візитом у Києві
Володимир Гунчик – у робочому відрядженні в Києві.

Сьогодні, 20-го квітня, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуває із робочою поїздкою у столиці нашої держави місті Києві, де проведе ряд робочих зустрічей щодо соціально-економічного розвитку Волинської області, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Володимир Гунчик матиме зустрічі з керівництвом міністерств та відомств. Також голова облдержадміністрації працюватиме у Адміністрації Президента України, де обговорить ряд актуальних робочих питань щодо діяльності адміністрації та райдержадміністрацій.

Зокрема, у робочому графіку столичного відрядження керівника найвищої виконавчої гілки влади в області – зустріч із керівництвом Міністерства фінансів України щодо питань фінансування профтехосвіти на Волині.

Також голова облдержадміністрації матиме зустріч із Геннадієм Зубком, Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. Посадовці обговорять питання підготовки наради із розрахунків за енергоносії, адже проблема і надалі не втрачає своєї актуальності для волинян. Також запланована зустріч у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і традиційно, на думку ВП, напише заяву на звільнення! :)))
Відповісти