На Волині неповнолітній обікрав пенсіонера

На Волині неповнолітній обікрав пенсіонера
Молодий чоловік розпивав спиртні напої разом з пенсіонером, а потім викрав у нього мобільний телефон «Lenovo А-328». Поліцейські встановили особу злодія.

Учора до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшла заява 52-річного жителя села Селиськи цього ж району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Чоловік повідомив, що цього ж дня під час перебування в будинку його знайомого в селі Охнівка та розпиття з ним спиртного в заявника вкрали телефон «Lenovo А-328». Сума збитку становить понад 2 тис. грн..

Поліцейські з’ясували, що до даного злочину причетний 17-річний житель села Охнівка. Телефон вилучили та повернуть власнику.

Цього ж дня до поліцейських звернулась 39-річна жителька села Поничів Володимир-Волинського району із заявою про крадіжку. Жінка повідомила, що ще 16 квітня в райцентрі під час розпиття спиртних напоїв невідома особа вкрала з її сумки гаманець з грішми. Сума завданих збитків становить понад 2 тис. грн..

Поліцейські оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Частину коштів поліцейські вилучили й повернуть власниці.

Відомості за даними фактами внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.