На Волині суд виніс вирок волинянину, який на «Peugeot Boxer» злетів у кювет

На Волині суд виніс вирок волинянину, який на «Peugeot Boxer» злетів у кювет
Володимир-Волинський міський суд покарав 5 роками позбавлення волі та штрафом у 3,4 тис. грн.

23-річного раніше судимого мешканця міста Устилуг, який на автомобілі «Peugeot Boxer» спричинив ДТП, в якій постраждала пасажирка, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, що пригода сталася в серпні минулого року. 23-річний мешканець міста Устилуг на несправному автомобілі не впорався з керуванням і злетів у кювет. Автомобіль перевернувся. У ДТП постраждала неповнолітня пасажирка. У неї діагностували забій колінного суглобу, живота та садна обличчя.

Тоді поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Під час судового розгляду правопорушник щиро каявся та просив суворо не карати.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області визнав підсудного винним у інкримінованому злочині та призначив покарання – штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3,4 тис. грн. За сукупністю вироків, до покарання, призначеного за даним вироком, суд приєднав не відбуте покарання за раніше скоєний інший злочин - позбавлення волі на строк п’ять років.

Остаточним покаранням для підсудного стало 5 років позбавлення волі та штраф у розмірі 3,4 тис. грн без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в тюрьме права
Відповісти
Останні новини
На Волині суд виніс вирок волинянину, який на «Peugeot Boxer» злетів у кювет
20 квітень, 2016, 17:26