Людям у формі вхід заборонений: офіційна версія розважального закладу

Людям у формі вхід заборонений: офіційна версія розважального закладу
Нещодавно соціальною мережою "Фейсбук" почала поширюватись інформація про те, що у ресторані "Базилік" з'явився новий дрес-код, за яким, буцімто, людей, одягнених у військову форму, не впускають до закладу.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" громадський активіст Ігор Левчук.

"Ось вам наслідки всього "військово-патріотичного виховання", пафосних слів, ось повага до форми тих, хто захищає ці п'янки-гулянки", - йдеться в дописі.

Також громадський активіст написав про те, що він та його соратники направлять листа голові ОДА і воєнкому щодо такої ситуації.

Окрім того, до допису чоловік прикріпив і картинку, на якій використав не лише номери телефонів ресторану, а й їхній логотип.



Зрозуміло, що така ситуація не пройшла повз власників та працівників закладу. І сьогодні на офіційній сторінці ресторану в соціальній мережі "Фейсбук" з'явилась офіційна позиція закладу щодо поширеної активістом інформації.

"Мережа ресторанів «Базилік» з 2015 року постійно співпрацює з незалежним волонтерським проектом «Меценати для солдата». В рамках якої реалізуються численні акції на підтримку демобілізованих бійців АТО (зокрема й тих, що перебувають на лікуванні) і членів їхніх родин, а також членів родин тих бійців АТО, які загинули, зникли безвісти й потрапили в полон.

Вважаємо неприпустимим використовувати у власних інтересах чи спекулювати на темі війни, українських військових та суспільно-політичної ситуації яка склалась на сході України. З нашої точки зору, аморальним є використання певних словесних образів для спотворення дійсних фактів, які мали місце.

Впевнені, що цей пост громадського активіста носить провокативний та наклепницький характер, покликаний на створення негативного образу одного ресторанів.

Наголошуємо, що будь-яких неординарних чи специфічних вимог до одягу чи зовнішнього вигляду відвідувачів у мережі наших закладі не встановлено, окрім як акуратність, стриманість, охайність.

Жодних інформаційних повідомлень, друкованих матеріалів, оголошень про обмеження обслуговування українських військових чи осіб у військовій формі мережа ресторанів «Basilic» не виготовляла та не розповсюджувала.

З вересня 2014 року знак для товарів і послуг «Basilic» зареєстрований Українським інститутом інтелектуальної власності, а тому використання цього логотипу без відповідного погодження є незаконним.

Зображення із використанням зареєстрованого товарного знака «Basilic» на сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" Ігоря Левчука виготовлене без відома представників мережі ресторанів та без дозволу правовласників знаку для товарів і послуг.

Згідно з законодавством, військова форма є військовою лише в тому випадку, якщо зразок цієї форми та відповідні знаки розрізнення військовослужбовців затверджені Міністерством оборони України.

Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» носіння військової форми одягу із знаками розрізнення військовослужбовців особами, які не мають на це права, забороняється і тягне за собою відповідальність, згідно із законом", - йдеться у дописі.

Окрім того, арт-директор ресторану Євген Тихонов стверджує, що активіста та його друзів не впустили до закладу через те, що ті були напідпитку, а двоє його друзів були вдягнені у брудні спортивні костюми.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все вірно! Нема чого ходити і пити в формі .Це було заборонено навіть солдатам і офіцерам Радянської Армії
Відповісти
на мою думка це правильно. Хочеш відпочити/"поседіти" в хорошому кафе/ресторані/ клубі - відповідний має бути одяг. Один прийде в спортивному, другий - у віськовій фоормі, третій - в шортах - на шо це буде похоже. Це ж не столова!!!
Відповісти
Весь колектив закладу вдіти у форму і в АТО. І тих хто є постійними клієнтами також.Народ ви вже взагалі подуріли.?
Відповісти
А в костюмі Русалки пускають?
Відповісти
та в одному споднему та без трусів но в розових панчохах пускають а вот військова форма може нанести тяжкій психічний розлад перекормленим та відмазаним від війська мажорам.а те що солдатику нема за що собі купити щось інше це уродів не гребе
Відповісти
Повністю підтримою заклад! Понатягують камуфляжну форму і лазять луцьком! Хоча самі не військові! іншими словами Дибіли!
Відповісти
більшість купляє комуфляжку замість спецовки......тому в такому одязі заходити в нормальне кафе неприпустимо...є багато автоматів з кавою...ларків з сигаретами на тротуарах..ось там і купуйте.....чому відвідувачі нормального закладу мають дивитись на цю робу.....а те що спекулюють війною то це факт...чуть що....зразу розказують про неповагу до військових.....
Відповісти
Знаючи, хто такий Левчук і що він пише наклепи, навіть не сумнівалася, що то якась неправда.
Відповісти
Я нещодавно була в базилік, і прийшли троє моїх однокласників, яким по 30 років, і які не були а ато, але натягнули на себе військову форму і хизуються з цього. Шановні, багато людей носять військову форму, і які і близько не були в ато, а просто піаряться цим. А от хто дійсно був у ато, і хоче прийти посидіти в кафе, той вдягне щось пристойне і охайне, і ніколи не буде показувати, який він герой.
Відповісти
Останні новини
Людям у формі вхід заборонений: офіційна версія розважального закладу
20 квітень, 2016, 19:48