Волинська команда на чемпіонаті України з дефтхеквондо виборола чотири медалі. ФОТО

Волинська команда на чемпіонаті України з дефтхеквондо виборола чотири медалі. ФОТО
З 14 по 17 квітня в місті Харкові проходив чемпіонат України з дефтхеквондо – ВТФ та чемпіонат України з тхеквондо – ВТФ пумсе.

На чемпіонаті України серед дефів (глухих) команда Волинської області, яка була представлена вихованцями Луцького клубу «Білий лев», виборола чотири медалі, - повідомляє Луцька міська рада.

Михайло Рожко, учень Луцького навчально-реабілітаційного центру, завоював перше місце в традиційному пумсе (особисті змагання) та піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу в керугі (поєдинках), у ваговій категорії до 68 кг.

Олександр Аленін також був найсильнішим в керугі у ваговій категорії понад 80 кг.

Ще один вихованець Луцького клубу «Білий лев» Віктор Войтовик програв лише фінальний поєдинок в керугі і завоював срібну медаль у ваговій категорії до 80 кг.

Також вдало виступили на чемпіонаті України з тхеквондо - ВТФ пумсе луцькі спортсмени, які також вибороли чотири бронзові медалі.

Ярослав Мицюк, тренер-викладач спортивного клубу тхеквондо – ВТФ «Білий лев», вчитель фізичної культури Луцького навчально-реабілітаційного центру, став третім в розділі традиційне пумсе (особисті змагання) серед чоловіків до 40 років.

Його дружина Оксана Мицюк, тренер-викладач спортивного клубу тхеквондо – ВТФ «Білий лев», вчитель ритміки Луцького навчально-реабілітаційного центру, теж посіла 3 місце в розділі традиційне пумсе (особисті змагання) серед жінок до 40 років.

Варто зазначити, що подружжя тренерів Мицюків, дебютувавши цьогоріч в парному виступі на чемпіонаті України з тхеквондо-ВТФ, також завоювали бронзу в розділі традиційне пумсе (парні змагання) у категорії 31 рік та старші.

Вітаємо вихованців Луцького клубу «Білий лев» та їх тренерів з успішним виступом на всеукраїнських змаганнях та зичимо нових перемог.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська команда на чемпіонаті України з дефтхеквондо виборола чотири медалі. ФОТО
20 квітень, 2016, 22:49