Луцьк опинився у кінці рейтингу міст з найкращою інфраструктурою

Луцьк опинився у кінці рейтингу міст з найкращою інфраструктурою
Результати рейтингу кращих міст країни, який оприлюднив журнал «Фокус» свідчать, що міська інфраструктура Луцьк є далеко не найкращою в Україні.

Рейтинг 23 серпня опублікував сайт журналу «Фокус».

Для критерію «Інфраструктура» максимальною оцінкою були 675 балів - сума балів, набраних кожним містом за різними показниками.

Ялта набрала 490 балів за показником «Інфраструктура» у рейтингу видання. Другим став Харків (480 балів), а третім Донецьк (469 балів). Для порівняння, Луцьк набрав за цим показником лише 167 балів.

Найгірше інфраструктура розвинена в місті Комсомольськ Полтавської області (108 балів) і Нетішині Хмельницької області (134 бали). До речі, саме Нетішин, за версією журналу «Фокус», виявився найдешевшим для проживання в Україні.

Нагадаємо, в рамках шостого щорічного рейтингу міст України, який проводить журнал Фокус, користувачі соціальної мережі Facebook вибрали Львів найкращим містом для життя в Україні. Голосування проходило на сторінці Фокус.ua в Facebook з 12 липня по 14 серпня 2012 року. За версією журналу Фокус кращим містом став Івано-Франківськ.

Довідка

Індекс виведений на підставі співвідношення числа дитячих садків і дошкільнят; шкіл та учнів; відображає кількість лікарень, банківських відділень, ресторанів і кафе, готелів (не менше 3-х зірок), супермаркетів, торгово-розважальних центрів і спортивних комплексів по відношенню до чисельності населення . Крім того, критерій включає число маршрутів громадського транспорту, наявність діючих аеропортів і вокзалів, а також площа капітально відремонтованого дорожнього полотна в м2.

У критерії також враховується: площа паркових зон, міського житлового фонду, площа нового житла в розрахунку на одного жителя, а також рівень забезпеченості ж / к послугами (питома вага житлових площ, обладнаних водопроводом, каналізацією, центральним опаленням, газом і гарячим водопостачанням). Дані Асоціації міст України за 2010 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: рейтинг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Интересно расшифровку рейтинга посмотреть. Не так уже все плохо у нас.
Відповісти
Луцк - большое село. Даже никаких рейтингов для подтверждения этого не надо. Завтра День Независимости и тысячи пьяных людей будут бесцельно шататься по двум цлиуа - Воли и Украинки из-за того,что просто некуда пойти
Відповісти
Останні новини
Луцьк опинився у кінці рейтингу міст з найкращою інфраструктурою
23 серпень, 2012, 14:31