Новий прем'єр наказав Мінфіну знайти гроші на підвищення зарплат

Новий прем'єр наказав Мінфіну знайти гроші на підвищення зарплат
Не встиг новообраний Кабінет міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом приступити до своїх прямих обов'язків, як уже хоче збільшити кошти для утримання своїх працівників.

Зокрема, уряд доручив Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій про внесення змін до державного бюджету України на 2016 рік передбачити збільшення асигнувань на утримання працівників Секретаріату уряду, виходячи із затвердженої граничної чисельності. Про це свідчить постанова №295 від 18 квітня 2016 року, опублікована на сайті уряду, пише Znaj.ua.

Документом Кабмін створив служби двох віце-прем'єр-міністрів, службу віце-прем'єр-міністра з питань медичної, європейської та євроатлантичної інтеграції і ліквідувало одну, цитує .

Також Кабмін встановив, що Прем'єр-міністр, Перший віце-прем'єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі, Віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції , віце-прем'єр-міністри України, Міністр Кабінету Міністрів можуть мати радників на громадських засадах.

Певна річ, на утримання усіх перерахованих служб новому Кабміну потрібні додаткові кошти з держбюджету.

Нагадаємо, що новий Кабінет міністрів Володимира Гройсмана було затверджено 14 квітня 2016 року. На сьогодні не обрано лише Міністра охорони здоров'я...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А люди о-то так і будуть мовчати? Ну так - краще візу отримати і зліняти взагалі з України... :( Країна неляканих ідіотів!!!
Відповісти
Злиняй ! І будеш ,,бомжем,, в Європі . Там своїх нікуди подіти ще й ,,чорнявих,, навозять !
Відповісти
для себе, "прохвесіоналів", грошики знайдуть!
Відповісти