Луцька поліція просить кошти для модернізації свого управління

Луцька поліція просить кошти для модернізації свого управління
Управління патрульної поліції міста Луцька просить виділити кошти для розвитку території управління, створення навчального центру та закупівлю додаткової оргтехніки.

Про це сьогодні, 21 квітня, під час постійної комісії з питань бюджету заявив т.в.о. начальника Управління патрульної поліції Олександр Вовченко.

«Так як ми знаходимося в приміщенні колишньої служби ДАІ, ми просимо виділити нам на розвиток кошти, які раніше передбачалися для ДАІ. Для того, аби ми могли краще виконувати свої обов’язки, ми просимо кошти на розвиток території нашого управління», - заявив Олександр Вовченко.

За словами головного патрульного міста, на території управління планують відкрити навчальний центр для нинішніх та майбутніх працівників патрульної служби.

Крім того, Олександр Вовченко просив кошти для закупівлі додаткової оргтехніки та технічних приладів для миття автомобілів.

Разом з тим, т.в.о. начальника Управління патрульної поліції наголосив на тому, що відомство потребує додаткових коштів для ремонту патрульних автомобілів.

«Мова йде не про автомобілі після аварії, а саме необхідне – заміна колодок, мастил та акумуляторів», - пояснив Вовченко.

Зрештою, комісіянти підтримали питання стосовно виділення коштів патрульній поліції міста. Ймовірно, сума становить 300 000 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не встиг прийти, а вже попрошайнічає.
Відповісти
а хай як старі менти за свої кошти заправляють, ремонтують та на бумагу скидуються при зарплаті 2500-3000грн. Це при тому що зарплата в патрульних 8000-9000.
Відповісти
Поліція Луцька повинна на 100% фінансуватися з бюджета Луцька, тоді можна з них питати про роботу та безпеку.
Відповісти
на соловїній "комісіянти"?
Відповісти
А не багато буде, по 8000 тис.зарплати получають можна і скінутись, за рік дай назбирають.
Відповісти
так так так от тут цікаво? "мова йде не про автомобіЛІ після аварій...", а щось я не бачив звіту, чи коментару про побиті авто патрульних Луцька? скільки таких, хто їх ремонтує! останне ДТП патрульки зіткнення з опорою (стовпом) ні де не зареєстровано!!!!!!

то воно машини б'є по Устилугу, Володимиру, а кошти від бюджету Луцька? ...... еееееее!!!!! бюджети Устилуга і Володимира разом більше в троє ніж у Луцьку! гроші що мають йти на школи та дітсадки заберуть від моїх дітей на утримання парковщиків, я не згідний!!! P.S.: авто потрібно шанувати, а то патрульне на запрвці йде в туалет (двигун не глушиться), п'є каву (двигун не глушиться), складае постанову (двигун не глушиться), розмовляє по мобілці та робить селфі (двигун не глушиться), прикладів 1,2,3,4,5....10....50, а тепер їм масло поміняй? 0Х#ь!
Відповісти
побити автомобили нехай ремонтують сами, хто винуватий той і платить, або повне казко
Відповісти
В село Сикиричі всіх патрульних нехай тренуються!!! Там база для кого?
Відповісти
Ви ващє припухли
Відповісти
В школах і садочках купують ВСЕ (папір, пресу, орг. техніку) для ефективного навчання за КОШТИ БАТЬКІВ. Ось Вам і приклад. Купуйте замвласні кошти. На шклли не виділяють. А полі
Відповісти
Цікава ситуація. Управління патрульної поліції підпорядковується Києву а кошти має виділяти Луцьк. Обслуговують дорогу Устилуг-Рівнеа платити має теж Луцьк. Краще виділіть кошти на ремонт дороги а то проїхати неможливо.Підтримую Студента Миколо Ярославовичу краще дітям дай буде Вам повага.
Відповісти
При такій зарплаті просять кошти? Дати їм відповідь щоб не соромились скинутись по пару сотень гривень це ж для вирішення своїх власних потреб. Ці жлоби скоро будуть просити гроші на туалетний папір. тільки дайте раз.
Відповісти
Слухайте, "поліцаї", зі всіє повагою до реформи( а не до того хто там в Луцьку є зараз поліціцейським і як ви пройшли,ми тут всі знаємо,повірте с-ки дол. вирішувало це пит.), не оху хо лі хо хо Ви там???
Відповісти