Луцькі профільні школи просять кошти на ремонт та зарплату

Луцькі профільні школи просять кошти на ремонт та зарплату
Представники Луцької музичної школи та Волинське ФСТ «Спартак» просять кошти на ремонт приміщень та зарплати викладачам.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради.

Так, на порядку денному комісії розглядали питання відносно виділення ще 12 тисяч Луцькій музичній школі для ремонту фасаду та утеплення приміщення.

«Раніше вже виділяли 65 000 гривень для ремонту приміщення школи, однак ціни зросли, а тому потрібно ще 12 тисяч гривень», - йшлося на комісії.

Разом з тим Волинське ФСТ «Спартак» просить ще 226 100 гривень для виплати заробітної плати тренерам двох дитячо-юнацьких спортивних шкіл за І квартал.

Під час обговорення питання про виділення коштів ФСТ «Спартак» між комісіянтами розгорілася суперечка. Так, депутат міськради Тарас Шляхтич просив колег проголосувати за це питання, однак востаннє, а надалі підготувати рекомендацію від комісії та попередити спорткомітет про припинення фінансування. Натомість збільшити штат КЗ «Спорт дляв сіх» та запросити тренерів з ФСТ «Спартак» на роботу в комунальні заклади міської ради.

Зрештою, після довгих обговорень депутати підтримали пропозицію депутата міськради Тараса Шляхтича та проголосували за виділення коштів музичній школі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі профільні школи просять кошти на ремонт та зарплату
21 квітень, 2016, 15:21