Луцькрада дозволила зв’язківцям не платити за землю

Луцькрада дозволила зв’язківцям не платити за землю
Структурні підрозділи Міноборони та Державної служби зв’язку звернулися до Луцької міської ради з проханням звільнити їх від земельного податку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцькради з питань бюджету.

Йдеться про 13 ділянок Міністерства оборони, загальною площею 27 гектарів. Сума, на яку просять звільнити, – 873 тисячі 700 гривень, пояснила заступник директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Людмила Гаврилевська.

Депутат міської ради Сергій Була категорично заперечив проти звільнення військових від сплати земельного податку, оскільки більшість земельних ділянок, які є в підпорядкуванні Міноборони знаходяться в жахливому стані.

Голова бюджетної комісії Павло Данильчук просив підтримати це питання лише в частині звільнення Військового госпіталю та Волинського обласного військкомату від сплати земельного податку.
Крім того, депутат запропонував підготувати звернення для Міністерства оборони з пропозицією передати всі земельні ділянки, які є на території міста передати в комунальну власність Луцька. Лише після цього міська рада буде вирішувати питання відносно звільнення ділянок від земельного податку.

Члени комісії підтримали пропозицію Павла Данильчука, а загалом відмовили структурним підрозділам Міноборони в звільненні їх від земельного податку.

Натомість Державній службі зв’язку, яка на території міста використовує всього одне приміщення, комісіянти таки дозволили з 1 травня цього року не платити податок на землю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
податки перекласти на громадян луцька. вони все стерплять
Відповісти
Останні новини
Долі Чорнобиля... АНОНС
21 квітень, 2016, 16:33
Луцькрада дозволила зв’язківцям не платити за землю
21 квітень, 2016, 16:16