Дорогу «Луцьк-Рівне» ремонтують одесити. ФОТО

Дорогу «Луцьк-Рівне» ремонтують одесити. ФОТО
Генеральним підрядником будівництва ділянки дороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» є одеське ТзОВ «Автомагістраль Південь».

Про це 23 серпня повідомила прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, у напрямку Луцьк-Рівне розпочався капітальний ремонт правого проїзду дороги.

На дорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» дорожники ремонтують ділянку довжиною 5,8 км. До робіт залучили 4 катки, асфальтоукладчик та 20 вантажівок, які довозять щебінь та асфальт з Маневицького району. Щоденно шляховики укладають 1400-1600 тонн асфальтобетону.

Начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак каже, що ремонтувати дорогу розпочали 18 серпня. На сьогодні дорожники вже освоїли понад 5,5 тис. тонн асфальтобетону для так званого «нижнього» шару, який пізніше покриють п’ятисантиметровим верхнім.

«В області ми працюємо системно та згідно чітких графіків. У ремонті дороги головне - технологічний процес. Тут серйозні державні гроші. Ми зробимо лише частину дороги «Луцьк-Рівне», але зробимо на десятиріччя. Така стратегія уряду та Укравтодору: якщо вже робимо ремонт, то він має бути капітальний, з гарантіями будівельників та їх відповідальністю за якість», - сказав голова облдержадміністрації Борис Клімчук, оглядаючи хід виконання робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У меня всегда один вопрос: "Огласите размер отката". Он сильно изменился за последние лет 5?
Відповісти
От цікаво, чому коли влада береться робити те, що інші не хотіли, чи навіть не бачили - завжди постає питання за відкат?
Відповісти
Тому, що самі звикли нічого не робити, а язиком бла-бла... - це не мішки ...! Це "справжні" патріоти і Українці, за такими майбутнє! :)
Відповісти