Наврочили: мер Києва Кличко впав з велосипеда. ФОТО

Наврочили: мер Києва Кличко впав з велосипеда. ФОТО
Велосипедисти кажуть, що столиця не пристосована для такого транспорту, але хвалять мера за те, що взагалі вирішив змінити авто на електробайк.

Катання мера Віталія Кличка на велосипеді містом виявилося не разовою акцією. Вчора вранці, так само як і у вівторок, він виїхав на роботу на двоколісному за 5 тис. євро, - повідомляє Вести.

Правда, не один. Як з'ясувалось, Кличка супроводжує велосипедна охорона, але і вона не рятує від київських доріг, які зовсім не пристосовані для двоколісного транспорту.





О 9:30 до під'їзду будинку на Богдана Хмельницького мер під'їхав на велосипеді в спортивному одязі разом з братом Володимиром і охоронцем. Поруч стояв джип «Тойота», який зазвичай супроводжує Кличка, а також ще два представницьких авто. Брати зникли в під'їзді, і через півгодини градоначальник вийшов звідти вже в костюмі, сів на велосипед і поїхав. За ним на велосипеді рушив охоронець.





Біля перехрестя з вул. Володимирською Кличко зупинився на червоне світло, на зелений він з охоронцем рушили по зебрі, але в кінці переходу мер вирішив заскочити на велосипеді на бордюр. В результаті Кличко впав, перелетівши через кермо. Частина перехожих, яких було чимало, кинулися на допомогу меру, але вона не знадобилася. Він встав, обтрусився і поїхав у сторону мерії.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може мекнув грамів триста за обідом?
а може на яку спідницю задивився...
Відповісти
гепнувся з ровера! Новина, жерсть....
Відповісти
за те, тепер там буде гарна велодоріжка!!!
Відповісти
Та що там,дрібниця, це не після нокдауну вставати.
Відповісти
Завтра вже цього бордюра не буде, його в заслання відправлять. А меру потрібна не охорона, а наколінники і шолом гарний, так то воно і поекономніше буде.
Відповісти