Головного митника Волині викликали «на коврик». Він не приїде. ДОКУМЕНТ

Головного митника Волині викликали «на коврик». Він не приїде. ДОКУМЕНТ
В.о. начальника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака запросили на засідання кадрової комісії Громадської ради при Волинській облдержадміністрації.

Від голови Громадської ради Ігора Дильова на ім'я Олександра Шавлака надійшов лист, в якому той просить митника з'явитися в Волинську облраду.

"Прошу Вас, пане Олександре В'ячеславовичу, взяти участь у засіданні кадрової комісії Громадської ради при облдержадміністрації 22 квітня 2016 року о 12.00", - йдеться в повідомленні.

Брати участь в засіданні кадрової комісії Громадської ради головний митник відмовився, мотивуючи це великим навантаженням.

"У зв'язку з складною оперативною ситуацією в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, збільшення пасажиро- та вантажопотоку, що пов'язане з наближенням святкових днів, та наявністю на робочих місцях при виконанні службових обов'язків лише двох заступників начальника митниці з шести, прибути на засідання кадрової комісії Громадської ради при Волинській ОДА 22.04.2016 року не є можливим", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у листі митник попросив надати документи, які регламентують діяльність Громадської ради та кадрової комісії, зокрема положення та статут, а також персональний склад Громадської ради та кадрової комісії та орієнтовний перелік питань з метою підготовки до засідання.

"Після отримання та опрацювання вказаних документів про готовність щодо прийняття участі в засіданні кадрової комісії Шавлака Олександра В'ячеславовича Громадську раду при Волинській ОДА буде поінформовано додатково", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото взув микитюковських прихвостнів
Відповісти
взявають маленьких дітей
а мозги вони потрібні завжди.
хоч і оленям хоч і людям
Відповісти
Молодець!) не система бісер перед свинями)
Відповісти
Не сипте бісер перед свинями)
Відповісти
Респект
Відповісти
Хто такий Дильов? Не багато на себе бере? Працювати треба, а не за хабарі влаштовувати різні розборки неугодним і підтримувати місцевих контрабандистів!!!
Відповісти
Слухай Дильов, а виклич-но до Луцька Порошенка. Як приїде, може й я кілька вопросіков задам. Як дозволиш, канєшно.
Відповісти
а ви пан why is.
напевно біл гейц чи хтось інший з100-ки фобс.
журнал такий.
Відповісти
Подивіться усіх начальників митники податківці як вони жирують і тоді все стане зрозуміло. Подивіться в яких вони домах живуть!ого-го як вони відпочивають -а все це на гроші не зароблені чесно.
Відповісти
а знови диванні генерали і адмірали повилазили.
кожна місцина повинна мати своїх керівників даби дурь кожного всі знали і маетики було зручно палити не тратити гроші на бензин щоб доїхати.
а шавлак чи шляпа чи як там його на кордоні з маскалями-сябрями завут ще той п...раст-гелирований
Відповісти
правильно в сільську раду чи інший маленький колектив якщо прибється погана вівця то можна її відразу побачити а то по приїздили весільні генерали
Відповісти
Контрабандисти проти хабарників. Хто кого?
Відповісти
Останні новини
Головного митника Волині викликали «на коврик». Він не приїде. ДОКУМЕНТ
22 квітень, 2016, 11:13