У Луцьку виставка, приурочена до 30-ої річниці Чорнобильської аварії

У Луцьку виставка, приурочена до 30-ої річниці Чорнобильської аварії
Організовано документальну виставку, приурочену до 30-ої річниці аварії на ЧАЕС.

Учора, 21-го квітня, в читальному залі бібліотечного філіалу № 3 архівним відділом Луцької міської ради спільно з бібліотекою-філіалом № 3 організовано документальну виставку, приурочену до 30-ої річниці трагічної дати в історії нашої країни під назвою: Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

26 квітня 1986 року світ вразила одна з найстрашніших техногенних катастроф – аварія на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, яка залишається найдраматичнішою та найважчою за своїми наслідками катастрофою в сучасній історії, найбільшою техногенною та соціальною катастрофою XX століття. З того трагічного дня минуло вже три десятиліття, проте наслідки катастрофи відчуваються до сьогодні.

На виставці представлені копії архівних документів, фотодокументів, добірка книг та газетних публікацій, які знайомлять відвідувачів з хронікою подій, що стались на Чорнобильській атомній станції.

Запрошуємо лучан і гостей міста Луцьк відвідати виставку. Експозиція розташована на першому поверсі бібліотеки-філіалу № 3 на вулиці Драгоманова, 1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.