На Волині фахівці «Волиньгаз» розповіли школярам про правила безпеки. ФОТО

На Волині фахівці «Волиньгаз» розповіли школярам про правила безпеки. ФОТО
ПАТ «Волиньгаз» взяв участь у заходах присвячених Дню цивільного захисту у ЗОШ №8 м. Ковеля.

Фахівці підприємства розповіли школярам про важливі правила безпеки та нагородили активних дітей солодкими подарунками, - повідомляє Регіональна газова компанія "Волиньгаз".

Прагнучи виховати у маленьких волинян відповідальне ставлення до власного життя і здоров’я, навчити їх економному використанню ресурсів та правил поводження з приладами газу, ПАТ «Волиньгаз» традиційно проводить конкурси, інтерактивні заняття та лекції для школярів.

Цього разу газовики відвідали школу №8 міста Ковеля. Учні цього закладу завжди охоче беруть участь в усіх заходах підприємства, присвячених пропаганді безпечного користування газом, та у 2013 році стали переможцями конкурсу театральних вистав, підготувавши найкращий виступ. Цього разу педагоги школи разом із учнями організували у закладі День цивільного захисту, виділивши для газовиків почесне місце на святі, та запропонували ще раз нагадати усім про правила безпеки, які можуть вберегти життя.



Для проведення лекції у школі газовики шукали креативні підходи, аби у легкій та доступній формі донести до учнів життєво важливу інформацію, як запобігти виникненню нещасних випадків. Найактивніші учні школи отримали від компанії солодкі подарунки, а також тематичні листівки і брошури для кращого засвоєння матеріалу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині фахівці «Волиньгаз» розповіли школярам про правила безпеки. ФОТО
22 квітень, 2016, 16:42