На митниці хочуть поміняти ставленика з Чернігова на волинського АТОшника

На митниці хочуть поміняти ставленика з Чернігова на волинського АТОшника
Юрій Степанюк, представник міськрайонного громадського об’єднання "Спілка ветеранів, учасників та інвалідів АТО", каже, що очолювати митницю повинна людина, яка пройшла антитерористичну операцію.

Про це стало відомо під час засідання кадрової комісії Громадської ради при Волинській ОДА.

Розповідає, що вже давно розмовляв з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком і запропонував йому чоловіка, який може очолити Волинську митницю.

"Наш кандидат знаходиться на передовій в Горлівці, він пішов добровольцем на фронт і вже два роки воює. Чомусь Володимир Петрович замовчав це, - заявив Юрій Степанюк. - Ми пережили донецьких, вінницьких, зараз переживаємо чернігівських. Вони перетягують своїх з регіонів, своїх помічників, і хочуть робити бардак. Бо по-іншому не скажеш".

Крім того, він заявив, що нинішній т.в.о. головного митника Волині Олександр Шавлак викликає сумніви, мовляв, рухатись вгору кар'єрними сходинками йому хтось допомагає.

"А по цьому, що зараз виконує обов'язки, вистачить одного: заступник директора МП "Памір". Ви гляньте, який рік стоїть. Це людині був 21 рік. За людиною десь щось стоїть, повище, де його починає сунути з дитинства", - впевнений Юрій Степанюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мають контролювати родовиті волиняни! Манданим...
Відповісти
Так, яка пройшла війну, а не АТО під прикириттям, а та,яка рік стояла на передовій...,не "чмо...ш....нікі"...,які піар собі та ріст кар єрний цим роблять,а реально людина,яка воювала і яка має освіту вищу,як мінм. юридичну!
Відповісти
По моєму, так усіх хто зараз працює на митниці, треба гнати в шию і повністю замінити ціх взяточників ,вони вже ніколи чесними людьми не будуть .Горбатого і могила не виправить .
Відповісти
пан Ю.Степанюк не синок Інни Степанюк ригіанальної заступниці обласної податкової, що відірвала на шару квартирку в будинку поруч?
Відповісти
Останні новини
На митниці хочуть поміняти ставленика з Чернігова на волинського АТОшника
22 квітень, 2016, 16:25