У Луцьку пограбували магазин майже на 85 тисяч гривень. ФОТО

У Луцьку пограбували магазин майже на 85 тисяч гривень. ФОТО
21 квітня, вночі, в місті Луцьку на проспекті Відродження невідомі особи, пошкодивши двері, проникли в магазин та викрали фотоапарати, спалах і велосипед.

Поліція відкрила кримінальне провадження й встановлює осіб причетних до цього злочину, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора до Луцького відділу поліції надійшла заява від 38-річного місцевого жителя про крадіжку. Чоловік розповів, що в ніч на 21 квітня, невідомі особи пошкодили двері магазину на проспекті Відродження й обікрали магазин.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалось, зловмисники викрали два фотоапарати та спалах «Nikon», велосипед темно-коричневого кольору «CANYON». Сума завданих збитків становить 83,5 тисяч гривень.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці проводять всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників. Поліція просить громадян у разі отримання інформації, яка може допомогти слідству, негайно інформувати Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області за номерами телефонів: (0332) 24-22-95, (0332) 24-89-28 або 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А поліція вешталась як завжди вулицями і ніякого толку. Крім невдалого паркування, нічого не бачать
Відповісти
зачем такой догорогой вєлік покупал ?
Відповісти
зачєм тєбя ета валнуєт?
Відповісти
а тебя зачем валнует то, что меня валнует ?
Відповісти
Це мабуть мачеброда едік, він в цьому районі часто промишляє, якщо потрібно дам інформацію по ньому, напишіть електронну адресу
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пограбували магазин майже на 85 тисяч гривень. ФОТО
23 квітень, 2016, 09:49