«Не робіть цього шоу», - активіст до Громадської ради. ФОТО

«Не робіть цього шоу», - активіст до Громадської ради. ФОТО
Громадська рада при Волинській ОДА скликала кадрову комісію, яка б мала розглянути питання щодо погодження кандидатури Олександра Шавлака на посаду начальника Волинської митниці ДФС України. Останнього Ігор Дильов, голова Громадської ради, просив з'явитися на засідання згаданої комісії.

Щоправда, Олександр Шавлак не зміг прибути.

На початку засідання Ігор Дильов озвучив лист, який надійшов до Громадської ради за підписом т.в.о. начальника митниці Олександра Шавлака, в якому той пояснював, чому не зміг прибути.

"Громадській раді вчора після закінчення робочого дня прийшов лист за підписом Шавлака. Просить надати список членів Громадської ради, статут, установчі документи. Я навіть не знаю, як реагувати", - заявив Ігор Дильов.

Тож Громадська рада вирішила обговорити "за спиною" Олександра Шавлака та його роботу.

"Я не знаю, скільки він працює, але, по-моєму, недовго. Треба шанс дати людині, а не рубати з плеча", - вважають окремі члени Громадської ради.

Крім того, окремі представники громадських організацій хочуть поставити на місце головного митника свою людину.

"Тут зібралася сотня людей, представники різних громадських організацій, які хотіли почути план дій керівника. Втім, він проігнорував. Ігнорував Швалак і зустріч з губернатором та трудовим колективом. Це неповага. Більше того, заступник Шавлака говорив про надходження від митниці та успіхи в роботі, але це не свої гроші вони поклали, а підприємці, та з ними виконувач обов’язків не хоче зустрічатися. То про який порядок на митниці можна говорити?" - заявив активіст Олександр Таран.

Натомість активіст Ярослав Мудрик заявив, що через конфлікт на митниці хочуть повернути колишніх митників.

"Я знаю людей, які хочуть повернути тих, хто тут був. Знаючи наших митників, як вони живуть, вибирати серед них я категорично проти, тому що це повернення до старого. Ми сьогодні говоримо про людину, про те, що вона робить. Але я не знаю його завдання. Може, він прийшов із завданням нарешті навести порядок на цій митниці. Повиганяти всіх негідників, які там роками брали взятки, будували корупційні схеми, і він з цими завданнями справляється", - заявив Ярослав Мудрик.

Додає: йому соромно за те, як відбувається нинішнє засідання Громадської ради.

"Я б попросив, щоб ми так ніколи не збиралися. Тому що мені соромно. Бо бачу зацікавленість в очах одних людей. Не треба збирати людей, які через митницю не ходять і ніколи не будуть мати справ з митницею. Я так само можу зібрати тисячу людей, які будуть стояти за будь-кого. Не робіть цього шоу. Не треба їх везти на автобусі", - каже Ярослав Мудрик.

Голова Громадської ради Ігор Дильов вирішив зробити перерву у засіданні комісії. Подальше рішення комісіянти виносили в закритому режимі.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ничого не виришуюча шарага.а понтив. особливо у Дильова....
Відповісти
А шо ці дві вертихвостки дук роблять??
Відповісти
Нууу, Славіку, звичайно,- респект. А Юри, кіборга- шкода, розважливий і, в такій клоаці.
Відповісти
Сумно час смути коли пропаде махновщина?
Відповісти
Да ви лише погляньте на фото тих "протестуючих" :) Все зрозуміло!!! Да і сам Дильов і Ко. діють по вказівці контрабандистів і хапуг-митників і Гунчик їм підспівує, щоб у долі бути! Кого хочете надурити? Це такі збіговиська будуть важливі питання держави вирішувати? Далеко зайдемо! Хоча чому дивуватись і так вже повна ж...@ :(
Відповісти
Коли того пройдисвіта Дильова поженуть з Громадської Ради! Чому ніхто не написав про те що один з учасників АТО запропонував Дильову піти на поліграф на предмет взяття хабарів! І Дильов дуже чомусь почервонів і відмовився! Гнати продейсвіта потрібно!
Відповісти
В шию гнати
Відповісти
Останні новини
«Не робіть цього шоу», - активіст до Громадської ради. ФОТО
22 квітень, 2016, 18:43