На Волині буде вулиця імені Бориса Клімчука

На Волині буде вулиця імені Бориса Клімчука
На сесії Шацької районної ради 22-го квітня із депутатським зверненням до голови районної ради Сергія Карпука виступив депутат Володимир Найда, який просить перейменувати вулицю 17-го вересня у селі Мельники на вулицю Бориса Клімчука.

Про це пише видання Кордон.

“Упродовж багатьох років Волинською областю керував Борис Клімчук. Він багато чого зробив для Шацька та району загалом: допомагав будувати школи, садочки, дороги, амбулаторії тощо. Значною його допомога була саме для нашого села Мельники. Тому прошу підтримати звернення про перейменування вулиці 17-го вересня, яка підлягає під закон декомунізації, на вулицю Бориса Клімчука”, – зазначив Володимир Найда.

Депутати підтримали звернення одноголосно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А паралельна - януковича , для справедливості !
Відповісти
всі крали , грабили ...., але людина дійсно багато зробила доброго і трішки поганого...але чогось всі активісти що були на майдані і громили адмінбудівлі тепер з владою в обнімку....а хіба щось помінялось і нас тепер необкрадають в десять разів більше ?
Відповісти
і давав..кому що і куди?по різному...
Відповісти
апуть аби не били!апатору памятнік!
Відповісти
клімчук як жінка його учила чи то голову облради донецька та ще хто-то там чи міській голова луганска чи хто тоже з полісся -впірьот..хазяйствєннікі..вадіка калісніченка не забудьте..тут тож працював..
Відповісти
Мені подобається, що вулицю хочуть назвати на честь колишнього голови Волині. Борис Клімчук підтримував село Мельники, загалом, посприяв створенню дитячого садочка, каналізаційного каналу. Надіюся, що вулиця отримає нову назву!
Відповісти
Він дійсно багато зробив для Волині. Вулиця Мойсея є ж! Хоча він нічого для Волині не зробив, просто попав в непотрібний час в непотрібне місце
Відповісти