На Львівщині соцпрацівник вимагала хабар у багатодітної мами

На Львівщині соцпрацівник вимагала хабар у багатодітної мами
3 тисячі гривень вимагала працівниця соціального захисту однієї із районних державних адміністрацій Львівщини. За них обіцяла посприяти багатодітній родині отримати довідку на допомогу.

«Багатодіна мати хотіла аби їй переглянули суму щомісячних виплат. Зібрала для цього всі необхідні довідки, а однієї бракло. Тоді 51-річна посадовець із соціальної служби, пообіцяла за три тисячі гривень посприяти жінці у вироблені і довідки, і у пришвидшені самих виплат. Хоча за законом весь цей процес мав бути абсолютно безкоштовним. І документ мали надати, і гроші певна річ», - говорить Михайло Тесля із Управління захисту економіки Національної поліції Львівщини.

Про вимагання хабара багатодітна мати пожалілася своїй знайомій. Вже та, порадила звернутися в поліцію та заявити на кривдницю.

Посадовця взяли на гарячому, коли вона під своїм кабінетом якраз брала гроші від жінки.

«Жінку не затримували, позаяк вона зізналася в скоєному. Її допитають, йтиме слідство, згодом відбудеться суд. За отриманих неправомірним шляхом трьох тисяч гривень, здирниці загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна», - додає Тесля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так "захищає" держава громадян. створили корито. те саме відбувається із субсидіями та іншими соціальними виплатами
Відповісти
О ці виплати малозабезпеченим і цим,що наклепали по 5 дітей-це фарс. Ні вона, ні її чоловік працювати не хочуть, а в селі мають господарку все мають, а робити не хоячуть, а за наш рахунок одержують по 3-6 тисяч-це правильно. Понароблювали дітей, живуть з чоловіками, а одержують гроші як одинока матір і малозабезпчена і сміяться. Бо ми мємо чоловіків,які заробляють копійки, а вони одержують по 5 тисяч. Але,які вони малозабепечені, коли живуть добротно і вольготно.Разом з батьками мають десятки га землі, корови,кури,індики все мають,по 10 свиней, і ще вони бідні.За що ви платите їм такі гроші
Відповісти
А що тобі заважає?
Відповісти