Патрулювання Луцька у ніч з п’ятниці на суботу

Патрулювання Луцька у ніч з п’ятниці на суботу
У ніч з п’ятниці на суботу луцькі журналісти розпочали своє патрулювання з 3-ою ротою патрульної поліції. Про це повідомляє ВАР.

Вулиця Набережна: п’яний за кермом без документів

На Набережный патрульні зупинили «ВАЗ 2107», водія якого запідозрили у керуванні автівкою в нетверезому стані.

«Ми помітили, що автомобіль рухаючись по дорозі, при зміні напрямків руху не вмикав сигнал повороту. При зупинці автомобіля ми помітили у водія запах з ротової порожнини, нестійку мову та порушену координацію дій», – розповів інспектор патрульної служби Дмитро Оленченко.

Патрульні викликали екіпаж з драгером. Технічний засіб показав 1,49 проміле.

До особи винесли протокол за ч1.ст.130 КуПАП та постанову ч.1.ст.126 (керування транспортним засобом без реєстраційного документа).


Проспект Грушевського: сімейний дебошир

Патрульні прибули за викликом на сімейну сварку на Грушевського.

Вони виявили, що чоловік зачинив свою дружину в кімнаті та не випускав її. Заявниця також повідомила, що чоловік бив її електрошокером. Жінка написала на нього заяву.

Поліцейські затримали порушника. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Його доправили в накродиспансер на освідування. Чоловік завзято демонстрував своє незадоволення. Кричав: «Убийцу поймали! Бандита и алкаша!» та намагався з’їсти листя на кущі.

При перевірці на драгері сімейний «дебошир» надув 1,9 проміле. За словами рядового патрульної поліції Юрія Сеха, чоловіка доставили в міськвідділ для складання протоколів за насильство в сім’ї.


Вулиця Новочерчицька: малолітній із зброєю

Патрульні отримали виклик, що на Новочерчицькій невідомі особи погрожують зброєю. Прибувши за викликом, поліцейські побачили трьох хлопців. Підійшли до них, розпитали ситуацію. Інший патрульний опитував сторону заявника.

За словами жінки-заявника, вона передала зброю своєму знайомому. Розповіла, що боїться йти додому, бо тут чекає на неї брат, який винен їй певну суму грошей. Жінка боялась погроз зі сторони людей, що очікували її біля під’їзду.

Як було встановлено патрульними, жінка відправила свого малолітнього знайомого зі зброєю в кармані до під’їзду. До нього підійшли троє хлопців. Зав’язалась суперечка. Малолітній дістав зброю і приставив її до грудей одного з хлопців. В цей момент інший хлопець роззброїв малолітнього, злякавшись за життя свого товариша.

«Викликали слідчо-оперативну групу. Проводяться слідчі дії, зброя буде вилучена», – розповіла інспектор Софія Бондар.


Площа Злуки: туалет на вулиці

На площі Злуки затримали двох чоловіків за дрібне хуліганство та злісну непокору.

Патрульні отримали виклик до бару «Зося». Там один із чоловіків справляв природню нужду. При розмові з поліцейськими, чоловіки вживали нецензурну лайку та не підкорялись законним вимогам.

«Осіб затримали, доставили в наркодиспансер на освідування. Особам інкримінують ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (злісна непокора)», – підсумував інспектор патрульної поліції Віталій Снитюк.


Вулиця Єршова: нетверезий на «Мерседесі»

Під час несення служби патрульні помітили автомобіль, водій якого підозріло себе поводив. А саме не увімкнув сигнал «повороту» при зміні напрямку руху на кільці.

Патрульні проїхали за автомобілем на заправку «WOG». Там, при заправці автомобіля, водій випустив шланг заправки з рук.

«Автомобіль продовжив рух далі. При зупинці авто, виявили за явними ознаками, що водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння», – розповів інспектор патрульної поліції Роман Онищук.

Патрульні викликали екіпаж з драгером. При свідках водій продув прилад. Було зафіксовано 1,59 проміле.

На водія оформили протокол за водіння у нетверезому стані.


Вулиця Гордіюк: «не мій автомобіль»

Патрульні помітили особу, яка сідала в автомобіль в нетверезому стані. Поїхали за ним, але водій почав набирати швидкість. Пришвартувався «Ваз» на заправці «ОККО». Патрульні помітили молодика, який швидко біг з автомобіля.

При перевірці з’ясувалось, що у водія немає жодних документів на машину. Поліцейські провели поверхневий огляд, та виявили ключі від автомобіля.

Молодий чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. Дуже нервував та постійно погрожував патрульним судом.

Спочатку він кричав: «машина не моя, я за кермом не був». Потім змінив полеміку, і говорив, що сидів на місці пасажира. Хлопця доправили у міськвідділ. Там він пройшов тест на драгері. Результат – 1,52 проміле.

Згодом виявилось, що автомобіль хлопцю не належить. Він взяв його «покататись» на автомийці, де сам відпрацьовує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При зупинці автомобіля ми помітили у водія запах з ротової порожнини...... Ото понабирали,ще б в дупу їх заглядати заставили.Кого ми кормимо своїми податками?Злочинність росте, а вони граються, мов діти какахами
Відповісти
Як це можна помітити запах? Ну і клоуни...... Не Оленченко, а Олень.
Відповісти
За їхні зарплати. Це сміх а не робота. Злочинність росте. Слідчі в міськвідділі отримують менше в два рази. І всі атестовані.....????
Відповісти
а хто скаже яка була раніше реальна злочинність, просто раніше кількість злочинів приховувалася, зловмисники вікуповувалися і кримінальне провадження навіть не відкривалося. А тепер навіть справляння нужди вже фіксують як злочин. Ось вам статистика і ріст злочинності
Відповісти
реальна злочинність зараз виросла в трічи і не треба валити за принцмпом "папередники" в усьому винні, в даному випадку приховували злочини! Сьогодні можна порівняти злочинність помісячно з появою патрульних від грудня 2015, але цього ніхто не робить, тому як статистика вражає не у користь патпульних. Журналісти дуже вдало фіксують численні порушення прав людини працівниками поліції, відбувається це за відсутності знань окремих патрульних законодавства та відсутності відповідальності, що підтримується політикою Авакова та грузинських реформаторів.....
Відповісти
як би аварійність чи злочинність впала, уявіть як на всю країну кричали держиморди, а так і на Волині ніхто не озвучує таки цифри статистики
Відповісти
Теж думка що злочинність не виросла, а просто припинилось відкуплення, прикривання тому і ріст статистики.
Відповісти
Злочинність виросла. Як не знаєш не говори, ми вернулись в 90 роки. " завдяки" закону савченко, на волю вийшло біля 6000 злочинців, яким через цей " суперовий" закон скоротили строк. То як думаете, чим вони займаються на волі!?
Відповісти
Ну і патрулювання, виізди на виклики. Патрулювання, це коли пішочком пішли по вулицях і дворах. І там самі запобігли грабежу, припинили хуліганство і тд. Це все піар, не знаю, чи ше хтось не зрозумів, що наші з вами гроші проідають і проізжають отакі от поліціянти
Відповісти
Я перепрошую, а в нас є десь туалет не на вулиці??? Якщо тобі дійсно дуже захотілось в туалет?? Поставте спочатку по місту платні туалети, а тоді штрафуйте. В нас в Луцьку тільки платний туалет на АС-1, на ЖД вокзалі і все. На весь Луцьк. Тому спочатку займіться туалетами, хай платними, але щоб вони були. А тоді накладайте на людей штраф!! Чи під себе йти чи в памперсах ходити.
Відповісти
Останні новини
Патрулювання Луцька у ніч з п’ятниці на суботу
24 квітень, 2016, 11:11