В держави вимагають 6 мільйонів за пансіонат «Шацькі озера». ВІДЕО

В держави вимагають 6 мільйонів за пансіонат «Шацькі озера». ВІДЕО
Не вщухають майнові суперечки довкола пансіонату “Шацькі озера” у селі Світязь Шацького району.

Нагадаємо, багато років поспіль держава намагалась повернути собі у власність пансіонат, який свого часу незаконно приватизувало акціонерне товариство «Волиньтурист». Справу щодо 16,5 гектарів земель на березі Світязя роками розглядали в судах різних інстанцій. І, врешті, слуги Феміди визнали, що понад 10 років база відпочинку перебувала в незаконному користуванні та її слід повернути державі.

Місяць тому Фонд Держмайна України нарешті став офіційним власником цього об’єкта. Тим часом, колишні користувачі не полишають спроб і далі мати зиск з недешевої нерухомості на березі рекреаційної перлини Волинської області, – йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Фірма екс-нардепа Ігоря Васюника у суді вимагає змінити сторону виконавчого провадження у справі щодо пансіонату «Шацькі озера». Якщо вимоги позивача задовольнять, то держава змушена буде відшкодувати «підприємцям» майже 6 мільйонів гривень.

Як йдеться у матеріалах справи, ТОВ «Вояві» тривалий час орендувало у ПрАТ «Волиньтурист» примішення пансіонату, доки держава не відсудила в них цей об’єкт. За цей час, запевняють орендарі, вони встигли вкласти в ремонт будівель кругленьку суму, тож тепер хочуть відсудити в орендодавця усе витрачені кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Держава не здавала в оренду.Волиньтурист здавав в оренду.
Відповісти
За що повернути ? А скільки заробили за цей "тривалий" час ? То який там ремонт має бути на 6 мільйонів , уявляєте ? Я ні. Мабуть перебудували з нуля!
Відповісти
Останні новини
В держави вимагають 6 мільйонів за пансіонат «Шацькі озера». ВІДЕО
24 квітень, 2016, 13:44