Порошенко: Чергова мобілізація відкладається

Порошенко: Чергова мобілізація відкладається
Президент Петро Порошенко повідомив, що різке збільшення охочих служити за контрактом у Збройних силах та інших військових формуваннях дало змогу відкласти сьому хвилю мобілізації.

Про це президент сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

«Те, що сьогодні понад 23 тисячі українців підписали контракт на службу в ЗСУ та інші силові підрозділи, дало мені можливість не оголошувати сьому хвилю мобілізації. І я роблю все можливе, щоб якщо і буде необхідність це зробити, то вдатися до цього якомога пізніше», - сказав Порошенко.

Президент нагадав, цього року вдалося суттєво підвищити зарплати військовослужбовцям, що мотивувало багатьох прийти в армію служити за контрактом.

«Четверту хвилю ми компенсували. Як далі відбуватиметься контрактний набір, чи вистачить цього для демобілізації п'ятої хвилі, яка обов'язково відбудеться в обумовлені законом терміни, подивимося», - сказав президент.

Він додав, що сьогодні вже є перші великі переваги - серед контрактників немає дезертирів, висока мотивація служби, і той факт, що більшість із тих, хто прийшов на контракт, - це досвідчені бійці, які пройшли службу в АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко: Чергова мобілізація відкладається
25 квітень, 2016, 04:39