У Луцьку хлопчика, який продає браслети, побили залізною палицею

У Луцьку хлопчика, який продає браслети, побили залізною палицею
Відомий у всьому Луцьку малий бізнесмен Адам Шевчук потрапив у лікарню з травмами голови.

Як розповів Район.Луцьк сам хлопчик, його побила сусідка.

Мама потерпілого Іванна Шевчук підтвердила факт побиття. Інцидент трапився 21 квітня о 18:40. Адам грався з сусідськими дітьми біля мотоцикла. За словами пані Іванни, конфлікту поміж дітьми не було.
«Вони спокійно гралися. Мій Адам ‒ дитина не конфліктна», ‒ зазначила мама.

Проте, сусідці Антоніні Новгородовій щось не сподобалося. Вона вибігла і почала тягати хлопчика за вухо, а далі до побиття підключилася ще й бабуся, яка била дитину залізною палицею.

«Вона його побила так, що в нього черепно-мозкова травма і струс головного мозку під знаком питання», ‒ розповіла Іванна Шевчук.

Також, за словами мами, у малого ще й пошкоджене вухо, за яке його тягала сусідка. Зараз Адам Шевчук перебуває у лікарні. Його мама сказала, що не збирається такого прощати і вже написала заяву у поліцію.

Нагадаємо, п’ятикласник Адам продає браслети, які виготовляє самостійно. Як розповів Район.Луцьк сам хлопчик, його побила сусідка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я звичайно не підтримую те що до хлопця так вчинили....але цей хлопець дуже нахабний...ми з подругою колись стояли в центрі це було десь о 22.00 і він до нас підійшов і запропонував браслети ми чемно відмовились він наполегливо почав з такою злобою нам їх втюхувати...коли ми почали його ігнорувати він щось бовкнув розвернувся і пішов в сусіднє кафе пропонувати браслети...я ще здивувалась чому батьки його відпускають в таку пізню годину
Відповісти
Згідна з Вами!
Відповісти
Мені теж нагло "втюхував". І щей щось в кінці бовкнув на рахунок моєї платоспроможності. Треба було його передати інспектору у справах неповнолітніх.
Відповісти
та просто родителям пофигу где он и што он ! вот такой ученик и культурный мальчик в скобках !
Відповісти
Я бачив як Івана Шевчук приходила до дому п`яна.
Відповісти
Батьки не знають і не здогадуються, що Адаму треба вчитися. А такий бізнес виховує в дитини споживацькі інтереси. Дитина виросте спекулянтом, базарником в найгіршому розумінні цього слова. Браслетами не пізно торгувати в 70 років.
Відповісти
Яку картку?
Відповісти
"відомий у всьому Луцьку"
Ото нінада тут перебільшувати )))
Відповісти
Люди про шо ви говорите???? Малу дитину б"ють серед білого дня залізною палкою!!!! А вас обурює, що він браслети продає!!!!
Відповісти
Ніхто не забороняє йому ті браслети продавати...та незахищає нападників....Просто хлопець дуже знахабнілий...він міг настільки вивести людей своєю поведінкою...можливо і хотіли дорослі по мягкому місті дати..
Відповісти
невідомо чи серед білого дня бо тогож вечора бачив в барі з браслетами
Відповісти
Як можна чужу дитину бити палицею???? Не подобається щось, скажи батькам !!!Бабки мають бути покарані!!!!!
Відповісти
Особисто до мене цей хлопчик непідходив тому про нього нічого говорити небуду, але уявіть як би вашу дитину відгамселила якась бабка ваші дії були б аналогічні. Незабувайте своє дитинство , в кожного з нас є ннприємні спогади з от такими бабулями якім завжди щось неподобається.
Відповісти
еще бы родители были всегда дома а не на гульках - былобы совсем хорошо !!!
Відповісти
а якщо батькам давали зауваження?
Відповісти
А вас не цікавить чому вона його побила?"щось не сподобалось" це ж що могло не сподобатись?
Відповісти
Мене не цікавить ЧОМУ вона його побила і який він є нахабний чи ні . Чужих дітей не можна бити -нема такої причини. За це слід саджати до буцегарні щоб людина заспокоїлась і подумала
Відповісти
Він шей який конфліктний, правильно жінка і бабця зробили, такого нахабу щей не так треба було побити.
Відповісти
Слиш ти,сліди за своїми словами,бо тебе ще не так можуть відгамселити!!
Відповісти
согласен
Відповісти
согласен что мало и что очень конфликтный
Відповісти
Своїх дітей теж бити не можна.
Відповісти
Бабці не праві 100%!!! Неварто бити дитину. Але впевнена що цей хлопчина хамив ,що і могло провукувати стареньку. Не раз він пропунував купити браслети причому невіжливо і нагло. Шановна мама:ваш син повинен мати безтурботне дитинство, а не ходити вночі продавати браслети (о 11:00 дитина повинна спати, а не ходити поміж людей відпочиваючих в кафе).
Відповісти
Я коли підхожу до людей то вони самі до мене нахабливо ставляться!
Відповісти
Що зробиш що не хочуть купувати. Доводиться тиснути.
Відповісти
Підтримую на всі 100
Відповісти
Це піар, ви не шарите
Відповісти
Те що побили не правильно, але хамло ще те!
Відповісти
Він всіх дурить і мама також.Вчора бігав з мячиком а нібито лежить у лікарні це недивно?

Відповісти
По бізнесу, хочу Вам сказати, шановні, що будучи м"яким нічого в ньому не доб"єшся. А ось по відношенню до хлопчини давайте говорити по порядку. Якщо йго побили, то де свідчення цього? Фотографії побитого пацана з лікарні, як мінімум, фото-копії документів про зняття побоїв, копія заяви до поліції. Де хоча б ці докази? Якщо нема, то це просто самопіар, щоб краще купляли браслети. Типу "ой, бідняжечка, його ж побили залізною палицею, треба купити у нього браслетик". Тим більше один з коментаторів бачив його за грою у футбол. Звичайно, вчинок бабці, що це зробила, я не схвалюю. Але, можливо, ми просто не знаємо всіх обставин події.
Відповісти
вот тут пишут что побили железной палкой - за неправдивую информацию нужно сажать ! пишут что он ребенок не конфликтный - та это все лапша на уши !!! я его сколько раз видел - его тюрьма или колония для малолетних в будущем ждет 100 процентов ! а за то что за ухо натаскали это правильно ! нужно учиться и с мамаши спросить за такое вопитание ! на сколько я знаю все совсем было не так ! ПИШИТЕ ПРАВДУ !!! НЕ НУЖНО ПИСАТЬ ЛЖИ !
Відповісти
та и лапша что он там в реанимации - вон сегодня ганяет себе с мячем по улице ! НЕ НАВИЖУ ЛОЖЬ !!!
Відповісти
це все лож 21 квітня виходячі з магазину я бачив, як він штовхнув малого і забрав мотоцикл. дивно як батькі малого не заявили на нього
Відповісти
потомушто это извините за выражение гавно малое слишком шустрый и у его на все есть отговорки ! он как родителей не уважает так и старших людей !
Відповісти
живу біля зосі де неоднократно бачила його маму п'яну з підозрілими особами а хто побив щє як погляну раз він ходить по ночам
Відповісти
І так по перше тьотя Іванна не приходить до дому п'яна і будь ласка попрошу вас підбирати слова щодо написання коменту тому що: 25 квітня так Адам дійсно був у дворі він подав мені м'яч і не потрібно вигадувати якусь фальшиву брехню.Якщо ви не бачіли як це все відбувалося тоді не потрібно зновуж таки вигадувати.І ще хочю добавити 23 квітня Антон Новгородов взяв м'яч Адама і хотів без дозволу ним гратись я його спалила і він вмить поклав.Люююддиии в нас виходить та сама ситуація але ж Адамина мама не вийшла з криками у двір із желізною палкою і не набила Антона як це зробила Вєрка Новгородова.
Відповісти
І так по перше тьотя Іванна не приходить до дому п'яна і будь ласка попрошу вас підбирати слова щодо написання коменту тому що: 25 квітня так Адам дійсно був у дворі він подав мені м'яч тому щов цей день його виписали і не потрібно вигадувати якусь фальшиву брехню.Якщо ви не бачіли як це все відбувалося тоді не потрібно зновуж таки вигадувати.І ще хочю добавити 23 квітня Антон Новгородов взяв м'яч Адама і хотів без дозволу ним гратись я його спалила і він вмить поклав.Люююддиии в нас виходить та сама ситуація але ж Адамина мама не вийшла з криками у двір із желізною палкою і не набила Антона як це зробила Вєрка Новгородова.
Відповісти
вот хочется людям лапшу вешать что били железной палкой ? вы такая же лапшевешалка на уши как и адам ваш ! если деревянная скалка это железная палка то вы совсем заврались ! и пусть ваш адам не отбирает у маленьких детей мотоциклы и учите его уважению к старшим и вообще к людям !!! ХОРОШ ЛЮДЯМ ВЕШАТЬ ЛАПШУ НА УШИ !!!
Відповісти
Якби то все не розписували, який би той хлопець поганий небув, я на власні очі бачила з кафе яке знаходиться в дворі, як ця жінка його жорстоко била. Це була палиця, розміром в діаметрі два, а може і більше сантиметрів. Била куди попало, більша половина була по голові, це був ЖАХ. В той момен я подумала, що це просто сімейна сварка, НО , навіть своїх дітей так бити неможна.
Відповісти
То чому не вступились?чому не викликали поліцію? Мені здається що це пише мама дитини
Відповісти
Обох до відповідальності, бажано кримінальної по факту навмисного нанесення фізичних ушкоджень. Попутно в психушку.
Відповісти
Не можна таке прощати, в тюрму, ту бабу
Відповісти
Не можна таке прощати, в тюрму, ту бабу
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хлопчика, який продає браслети, побили залізною палицею
25 квітень, 2016, 15:21