Поляку дали 6 років за продаж амфетаміну

Поляку дали 6 років за продаж амфетаміну
На Волині засудили громадянина Польщі, який торгував наркотиками: чоловік отримав 6,5 років в'язниці.

Про це 23 серпня повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Володимир-Волинський міський суд постановив вирок громадянину Республіки Польща Ярославу Яну Паулю, який обвинувачувався у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, збуті та контрабанді психотропних речовин.

Правоохоронці встановили, що чоловік у 2011-му і на початку 2012 років тричі незаконно закуповував у Польщі з метоюу збуту в Україні психотропну речовину – амфетамін – та незаконно перевозив її як пасажир рейсовим автобусом сполученням «Хрубешів-Володимир-Волинський» з Республіки Польща на територію України.

В Україні Ярослав Ян Пауль збував нароктики особі, яка була залучена для проведення оперативної закупівлі. Загальна вага переміщеної через митний кордон поляком психотропної речовини становить 935,5 г.

Вироком суду Ярослава Яна Пауля засуджено до 6,5 років позбавлення волі з конфіскацією психотропних речовин, що були предметом контрабанди, та конфіскацією належного йому майна.

Державне обвинувачення у цій справі підтримували працівники Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури. Вирок уже набув законної сили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поляку дали 6 років за продаж амфетаміну
24 серпень, 2012, 12:42
Microsoft змінив логотип
24 серпень, 2012, 11:44