Конфлікт на митниці: Гунчик «вмив руки»

Конфлікт на митниці: Гунчик «вмив руки»
Ситуація на Волинській митниці – прояв неповаги, вважає голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

"Востаннє, коли перебував у Римачах, зустрічався з працівниками митниці та громадськими активістами. Тоді ж звернувся до керівництва відомства з проханням негайно розблокувати входи до адміністративного приміщення митниці, аби був вільний доступ і для працівників, і для відвідувачів. До речі, саме для сторонніх осіб необхідно було забезпечити процедуру доступу з видачею тимчасових перепусток чи здійснювати запис у журналі реєстрації тощо. Вважаю, що замок і ланцюг – не аргумент", - каже Володимир Гунчик.

Він заявляє, що звертався до громадських активістів з проханням дотримуватися правопорядку під час пікету.

"Паралельно звернувся й до громадських активістів, котрі розклали міні-табір під ворітьми митниці: просив дотримуватися правопорядку й проводити громадські акції, як передбачає закон, але не більше. Також просив не заходити на територію митниці й безпосередньо в службове приміщення, не проводити там акцій, у жодному разі не перешкоджати професійній діяльності працівників митниці", - заявляє Гунчик.

Крім того, додає, що він не схвалє подій, які відбулися сьогодні на Волинській митниці.

"Погром, знищення державного майна – прояв неповаги не стільки до конкретної особи, як до держави в цілому. І тут не грає ролі, хто саме очолює митницю, подобається та людина громадськості чи ні. Також вважаю, що конфлікт вийшов за межі допустимого. Оцінку йому
повинні дати правоохоронні структури, - підсумував гуернатор.

Між іншим, саме Володимир Гунчик підтримав працівників митниці коли ті зібрали профспілкові збори, аби висловити своє незадоволення нововпризначеним керівником.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коротка пам"ять в теперішніх керівників області. Гунчик напевно забув, як приїздив на незрозумілі профспілкові збори на Волинську митницю і за руку водив цих "мітенгувальників" всяко їм потакаючи. А Палиця спеціально збирав позачергову сесію обласної ради, і публічно їх підтримував - "ми вас захистимо" - обіцяв знедоленим "мітенгувальникам". Оце круто Микитюк всіх підставив; "турійський Наполеон"по другому не назвеш:)
Відповісти
Вже зовсім посіпаки Никитюка Гіля Гунчика керовані Красулею обнагліли..А Гунчик це все назвав неповагою!!???Якщо я йому розвалю приміщення ОДА з неповаги то це нормально!!???В нього вже крім хабарів нічого в голові немає..Чи в нього просто старечий маразм!!???
Відповісти
регіонали в обличі Никитюка і далі очолюють корупцію)))А комуністи Гунчик Гіль та Палиця також хочуть бути біля кормушки.....Посадити всіх бо вони керують Волиню а думають хто про Швейцарію хто про Мальдіви хто прото про долари і аж ніяк не про людей
Відповісти
Микитюк до недавного лобіював Діму на посаді Головного митника яволині а Киів не затвердив тому гроші Гунчику зайшли і він мусить зараз іх відробляти
Відповісти
Гунчик не "вмив руки", він просто безпомічна людина. В усіх відношеннях. Порожнє крісло в ОДА. Його усі мали в дупі і не скривають цього. Гунчик - це тінь Волині, яке незабаром щезне. В АП це вже давно вирішено.
Відповісти
Пишуть про це давно і особливо на цьому ресурсі, а воно як: собаки цявкають, а караван йде собі... :))) Далі буде...
Відповісти
Ви спочатку визначтеся Никитюк чи Микитюк! :) Відразу видно що тролі-заказушні пишуть! :)
Відповісти
Докотилась Україна до самого краю. Де таке може бути, щоб державну установу захоплювали протестувальники? Це ж повна зневага до державних інститутів. Ця вся орда незалежно від статусу повинна сидіти в клітці в кайданах і нести відповідальність по закону. Ось вам і "революція гідності" - звичайний "бєспрєдєл".
Відповісти
Громадянська війна свиней за корито.
Відповісти