У Луцькому зоопарку дітлахи знайшли загублене яйце. ФОТО

У Луцькому зоопарку дітлахи знайшли загублене яйце. ФОТО
У Луцькому зоопарку для дітей організували квест.

Наймолодші відвідувачі Луцького зоопарку допомогли знайти вкрадене у страусів яйце, - йдеться на офіційній сторінці Луцького зоопарку в соціальній мережі "Фейсбук".

"Надзвичайна подія трапилася у Луцькому зоопарку в неділю, 24-го квітня. Як йшлося у листі, що надійшов до малят, які саме цього дня прийшли подивитися на тварин, невідомий зловмисник вкрав у страусів яйце і переконаний: ніхто його не знайде, бо він, мовляв, сильний хитрий та спритний, а завдання-випробування присутнім не здолати", - йдеться в дописі.

Малята, аби знайти вкрадене, виконували безліч завдань. Вони складали пазли, розкодовували шифровки й ребуси, дізнавалися цікаві факти про різних тварин, пройшли міні-медогляд на швидкість, влучність і гнучкість, складали слова з букв, пробували себе у ролі лелек, перетягували канати, лазили по павутинні з канатів, думали над загадками, вчилися взаємодіяти з людьми та піклуватися про тварин.

Квести – це така цікава річ, яка не просто розважає, а й об’єднує, вчить взаємодіяти, думати, розвиває логічне мислення. А наша студія спрямована на те, щоб не просто бавити, а також згуртовувати, розвивати у дітях найпозитивніші якості. Тому до написання наших сценаріїв мають стосунок психологи, – діляться організатори дійства.

Здолавши всі перешкоди і виконавши завдання, малята таки знайшли зникле яйце. Натомість отримали і солодкі призи, і книги про тварин.

Директорка КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко ділиться враженнями:

"Ми докладаємо максимум зусиль, щоб перетворити зоопарк у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Й ініціативи на добровільних засадах допомогти нам у цьому є найкращим доказом того, що рухаємося у правильному напрямку.

Також директор наголосила, що тут розглянуть подібні пропозиції від усіх охочих стати партнерами відпочинку у зоокуточку.





























































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Організація даного дійства "д**ільна"!!! Працівники зоопарку не знали де має початися квест (байдужі і не компетентні) - три рази питали: ніхто нічого не знає, то йдіть туди, то йдіть туди... десь там має початися, то йдіть в кінець зоопарку, а виявилося, що все було при вході! Дітей вибраних покликали і "тіпа" зробили захід (квес) для дітей! Організовуйте нормально заходи, а не для вибраних дітей!!!Все для "галочки" організовується!
Відповісти
Шановна, Оксано!!!! Вам і вашим дітям влаштували свято на ШАРУ!!!! А ви ще маєте совість критикувати. Діти щасливі, довольні. Що ще треба?!?!?
Відповісти
Останні новини
У Луцькому зоопарку дітлахи знайшли загублене яйце. ФОТО
26 квітень, 2016, 14:31
«Долі Чорнобиля...»
26 квітень, 2016, 14:14