«Особливий погляд» ZIKу: ЧАЕС

«Особливий погляд» ZIKу: ЧАЕС
Чотири літери абревіатури ЧАЕС, які 30 років тому вибухнули на всю планету... У вівторок, 26 квітня, о 22:15 телеканал ZIK покаже свій «Особливий погляд» на техногенну трагедію не лише українців – всього людства.

Спецпроект ZIKу під назвою «Особливий погляд. Зовсім інший Чорнобиль», присвячений 30 роковинам Чорнобильської катастрофи, сфокусує увагу на змінах, які відбулися у свідомості людей із розумінням та прийняттям події, що розділила життя на «до» та «після».

Своєрідне телевізійне ессе розповість та покаже, як із місця, куди раніше боялися зазирати, 30-тикілометрова зона відчуження стала туристичним центром, як ті, хто в кінці квітня 1986-го поспіхом покинув все, повертається назад, до рідних сіл поблизу реактора, аби помолитися у старенькому храмі, пом'янути померлих, згадати минуле.

Окрім того, журналісти «Особливого погляду» поспілкувалися з тими, хто не знайшов себе поза зоною і залишився, тими, хто не боїться радіації та щиро вірить у цілющу силу батьківської землі. Як і чим живуть ці люди, яке майбутнє зрештою чекає їх та їхню зону, дивіться у спецпроекті ZIKу у вівторок, 26 квітня, о 22:15.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.