У Володимирі-Волинському постраждалим у аварії не продали ліки

У Володимирі-Волинському постраждалим у аварії не продали ліки
Днями на трасі «Ковель-Жовква» трапилася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої двоє постраждалих були госпіталізовані до Володимир-Волинського ТМО у реанімаційне відділення.

Сталася ця дорожньо-транспортна пригода у неділю, 24 квітня, ввечері. Коли потерпілих доставили у реанімаційне відділення, медики одразу кинулися рятувати молодих чоловіків, - повідомляє Володимир Медіа.

Проте, як з´ясувалося згодом, виникла проблема із купівлею ліків, бо аптечний пункт був уже зачинений, а орендар навідріз відмовилась (жінка!) його відчиняти. Навіть не зважаючи на те, що потерпілі в ДТП були у вкрай важкому стані і кожна витрачена хвилина була для них на вагу золота.

Про цей прикрий випадок розповів міський голова Петро Саганюк на щотижневій оперативній нараді. Окрім того, мер дав вказівку представникам певних управлінь розібратися із орендарями у ТМО та не продовжувати договори з тими, що не виконують своїх прямих обов´язків.

У приміщенні Володимир-Волинського ТМО та за його межами (гаражі) перебуває 22 орендаря, 9 з яких – власники аптечних кіосків. Напрошується запитання: чи потрібна така кількість орендарів у лікарні? Тим більше ось таких, які навіть за гроші не спішать допомогти.

Зараз медичний заклад починає потроху відчувати дефіцит вільної площі. Тому адміністрації лікарні і представникам міської влади варто було б переглянути і протестувати список усіх тамтешніх орендарів. І відсіяти тих, хто призабув, яку функцію вони повинні першочергово виконувати, - зазначається на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Барига є барига
Відповісти
Не барига,а ДУРА-їй казали,що заплатять з ранку?????
Відповісти
Тай якби не оплатили-це добро верниться добром
Відповісти
Заново шукати арендарів з людським обличчям.Цих торгашів -нелюдів - грати ср...м віником! Їм до лампочки здоровя людей, головне бабло вкосити!.
Відповісти