На Волині викрили групу автомобільних крадіїв. ФОТО. ВІДЕО

На Волині викрили групу автомобільних крадіїв. ФОТО. ВІДЕО
З початку грудня минулого року група зловмисників обкрадала жителів Ратнівського району та райцентру Ковель, завдавши збитків потерпілим на понад 100 тис. грн.

Злодії спеціалізувались на викраденні автомобілів, автозапчастин та техніки, - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

У грудні минулого року група осіб проникла до складського приміщення 35-річного жителя села Самари Ратнівського району й викрала чотири титанових диски до легкового автомобіля «Volkswagen», фару та генератор до автомобіля.

У січні цього року в райцентрі Ратне в 25-річного місцевого мешканця з автомобіля «Citroen Nemo» викрали дві бензопили «Stihl-180» та автомагнітолу «JVC», завдавши збитків на понад 9 тис. грн.

Цього ж місяця до Ковельського відділу поліції звернувся 40-річний мешканець райцентру та повідомив, що з двору будинку за місцем проживання невідомі викрали його автомобіль «Volkswagen», вартістю 80 тис. грн.

Згодом до правоохоронців надійшла заява 47-річного ковельчанина про те, що з двору будинку злодії викрали автомобіль «ГАЗ-21029».

Поліцейські встановили групу злочинців. Ними виявились двоє 16-річних, 17-річний, 18-річний та 19-річний мешканці Ратнівського району.



Частину викраденого правоохоронці вилучили та повернуть власникам. Злочинці завдали збитків потерпілим на понад 100 тис. грн.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ч.2 та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) та ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортних засобів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.