Студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права відвідали Апеляційний суд. ФОТО

Студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права відвідали Апеляційний суд. ФОТО
Студенти Академії і коледжу рекреаційних технологій і права спеціальності «Правознавство» 21 квітня 2016 року разом із викладачами кафедри права відвідали Апеляційний суд Волинської області з метою вивчення процесуального порядку перегляду судових рішень.

Студенти були присутні на двох судових засіданнях, під час яких розглядались кримінальні справи про вчинення злочинів за ст.187 КК України (Розбій) та ст.305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів), при цьому отримали навички по складанню процесуальних документів та їх розгляду у судових засіданнях.

Студенти оглянули зали судових засідань, в яких розглядаються кримінальні і цивільні справи, побачили місця, де тримають підсудних під час конвоювання їх до суду.

Також студенти побували в музеї Апеляційного суду, де його працівники розповіли про історію створення суду, про його особливості та специфіку діяльності.

У результаті проведеного заходу студенти засвоїли зміст процесуальних норм та ознайомились зі структурою системи судів загальної юрисдикції.

Спілкування із суддями та практикуючими юристами має важливе виховне та практичне значення для реалізації набутих знань та навичок майбутніми правозахисниками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Академії і коледжу рекреаційних технологій і права" - це що за контора і чого її так рекламують???
Відповісти
Академія РТІП та коледж РТІП це 2 різні установи. Приватні НЗ, яким, хоч і не переплюнути СНУ+решту, та завоювати місце під сонцем можна цілком
Відповісти
Останні новини
Студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права відвідали Апеляційний суд. ФОТО
27 квітень, 2016, 21:23