28 квітня на Волині: гортаючи календар

28 квітня на Волині: гортаючи календар
Перед великим святом Великодня православні християни відзначають Великий (Чистий) четвер (на фото). Цей день є нагадуванням людству про Таємну вечерю, на якій Ісус закликав усіх своїх учнів до прояву братської любові і смиренності по відношенню один до одного. На знак цього він омив апостолам ноги і провів обряд Святого Причастя.

В цей день у церкві обов'язково правлять службу, під час якої розповідають про земні страждання Ісуса. Також люди починають готуватися до самої Пасхи. Ця підготовка полягає не тільки в приготуванні страв для святкування Великодня (пасок, фарбованих яєць і т.д). Головне, що повинна зробити кожна віруюча людина, — прийти посповідатися, причаститися, щоб очистити не тільки будинок, але і душу свою.



Сьогодні відзначає день народження журналіст Юлія Малєєва.

Вітаємо її з цим святом. Бажаємо здоров’я, радості від життя й достатку.

Також вітаємо з іменинами усіх, хто носить імена Анастасія, Андрій, Віктор. Хай вам щастить у житті та завжди буде поряд ангел-охоронець.

Всесвітній день охорони праці відзначається 28 квітня. Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зниження рівня смертності на виробництві.



28 квітня 1981 року було створене Волинське відділення товариства «Україна».

У цей день 2010-го рішенням Луцької міської ради «Луцьку музичну школу №1» перейменували на «Луцьку музичну школу №1 імена Фредеріка Шопена».

Якщо Ви бажаєте привітати зі святом своїх рідних, знайомих чи друзів, тоді звертайтесь до нашого рекламного відділу: 066 644 83 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.