Депутати Луцькради оголосили війну облспоживспілці

Депутати Луцькради оголосили війну облспоживспілці
Депутат Луцької міської ради від фракції «УКРОП» і водночас підприємець Завокзального ринку Олександр Волинець (на фото) ініціював створення контрольної комісії, що перевірятиме вищезгаданий ринок на предмет порушень.

Нагадаємо, раніше діяльність ринків жодного разу не перевірялася.

Причина – органи місцевого самоврядування не мають права втручатися в підприємницьку діяльність.

«Спілка – структура з мафіозними ознаками. Якщо хтось не хоче підписувати контракт – відключають світло, підключають контролюючі органи. Постійні побори. Зараз придумали нові побори. Від підприємців вимагають 70 грн за квадратний метр оренди, коли сама спілка платить міській раді усього 14 грн», - розповів Волинець.

«Пам’ятаю, коли з наказу Володимира Горгута хлопці міцної статури витискали з території ринку депутатів міської ради Андрія Козюру, Богдана Шибу. На кшталт, це все наше і вам тут робити нічого», - нагадав Ігор Поліщук.

«Рішення про створення такої комісії не те, що назріло, а вже перезріло. Спілка експлуатує підприємців. Облспоживспілка паразитує на підприємцях. Треба вивчити питання про створення комунального ринку, з’ясувати настрої серед підприємців», - додав Андрій Козюра.

«Володимир Горгут повикидав неугодних людей. Група осіб узурпувала ринки. Треба розірвати договір з облспоживспілкою. Вони маніпулюють думкою підприємців», - переконаний радикал Сергій Була.

Вперше за усі роки роботи міської ради обвинуваченій стороні не дали висловитися. Депутати не надали слова ні голові облспоживски Марті Кандибі, ні підприємцю, яка прийшла підтримати кооперацію.

Депутати проголосували за створення комісії. До неї увійшли семеро депутатів - по одному від кожної фракції.

Подати звіт про результати роботи комісія повинна до 1 вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Облспоживспілку расстрелять! Рынок распустить! Территорию зачистить!
Відповісти
атдатьв вєчноє рабство камсамольцам Романюку та горгуту..другіх перспектів нєт..непманов в стойло!селян в калхоз (к бившим галовам),рабочіх -красним діректорам і синам їх,мінтам-имінтовскоє,сбушнікам над мінтамі,сверху кучму (сладкого) чтоб смотрящиє про дільож доносілі...а какая другая хформа..
Відповісти
А ДАЛІ ? Віддати землю вже розчищену під забудову Волинському "царю"
Відповісти
новий договір горгута.там всьо є...пукт про зміну оплати прикольний..цей шедевр юриспруденції навіть для самих темних зрозумілий..ну разу з другого..буквочкі читайте..там всьо є..
Відповісти
вже 20 років з ОСП боряться а віз і нині там)))
Відповісти
Можу сказати одне Горгут з Мартою це мафія і це стосується не тільки ринку побори вони беруть усюди і це факт сам стикався. Там головне нічого невкладати а весь час отримувати в карман.
Відповісти
Була,Поліщук...люди вам не исмішно,хзапитайте про їхню репутацію будь-кого.
Відповісти
На Завокзальному найкращі умови і найдешевше. За що боряться??? Земля цікава!!!
Відповісти
КОГО ЦЕ НАПИСАННО? ці люди читають щось крім рекламних брошурок супермаркета?
Відповісти
Чернівці.плата за комун.послуги 40грн.йоптовий.з відповідними доходами підприємців...до речі в нього є сайт.(для підруємців..)
Відповісти
Таки вірю, що нова камісія буде краща за камісію очолювану в 2013 році папєрєдніком - Козюрою А.Г. Чи тіпа наступники забули, що вже раз пробували з облспоживспілкою спарингуватись І що знову на граблі наступили. Я так думаю ,що в Україні ще тупі рехформатори не знищили судову систему. А тому все просто. Є судова практика з 2013 року а тому облспоживспілка неприступна як Луцький замок для монголо-татар, точніше для бажаючих " жити по новому". Да на все готове. Тут тобі і бруківочка і накриття і один з найкращих ринків в Україні. Слинку на 20 мільйонів поковтайте і на 1 вересня - в церковно -приходську школу за юридичним лікбекзом.Можна і з висновками комісії.
Відповісти
здерти можна і за бруківочку і за накриття помножених в рази да на три?яке відношення до того має горгут?він тільки обагатився ще на цьому ж...запишіть на горгута ще всі дачі на якійсь веснянці..мол або горгут або алігарх забере..краще горгут-він з ківєрєц..наш..то те саме...то х.. що все за свої робили..а в випадку з ринком то в рази ще й переплачували..і платим дальше за повітря..женя ткачук один підприємець..та Романюк з кодлом..а всі решту так..бабловообязанні...кришу в каждий дом!
Відповісти
те кодло розігнати. а хто там з торгашів прийшов слівце замовити ? Невже пані Іовенко в якої і будки там нема ? По ринку пройдіть та щоб ніхто не слідкував з горгон позаду опитуючих не вештався --- от все й почуєте. так бо ж страшно лампочку "потєрять" і в темряві сидіти. А той догвір почитайте -- то самий сміливий перелякається. РАБСТВО ДО 2031 року !
Відповісти
вона там і в податковій в якусь громадську спілку влилась як арганізатор..зараз там стрі добрі кадри вертаються на руководящі..главно що волинські..наші мол..а то що схємчики то такє..до речі як думаєте обзвон з податкової підприємців хто організував..а підприємець ійовенка має два столи в аренді в зданії приватної фірми "облспоживспілка" яку чомусь тут прирівнюють до якоїсь акціонерної відкритої кантори..зат горгут..хто розуміє про що я..і де і на кому зараз той же ринок по бумагах-голєр,кантролєр,бухгалтер -вот власникі..зіцпредсідатєлі..це я пишу кому воно треба ..а кому не треба цілуйте в д.. пу і далі пліткарку з двома столами кави в горгута будівлі..спитайте що він зробив з тими ж власниками акцій осс коли вона ще реальго була осс..кінув ..їх половина більша навіть на роботі не осталась..нові контролери..з вами буде не так..ВИ ОСОБЛИВІ..ВАС ОБЛАСКАЄ..може все таки в колхоз назад чи на Шуберт?ті самі гроші і начальнік в трьох ліцах..і своїх нетреба вложувати..десять процентів всіх в прірву тяне..як в країні..ну і 20 кому всерівно..горгут сам не піде.він не САМ.дєд приговорьонний.вас за собою тяне як чєчєтов..
Відповісти
іде перерозподіл корита. Це святе
Відповісти
подивіться на сучасних рекетирів ринку це сімейний бізнес бувших керівників. наклали і відповзайте на порозі нове покоління Скотиняки http://nashigroshi.org/2015/12/24/komu-nalezhat-rynky-lutska/
Відповісти
Останні новини
Депутати Луцькради оголосили війну облспоживспілці
27 квітень, 2016, 14:11
Як чистити диван?*
27 квітень, 2016, 13:48