ПриватБанк працює для клієнтів на великодні і травневі свята*

ПриватБанк працює для клієнтів на великодні і травневі свята*
Під час великодніх і травневих свят клієнти ПриватБанку зможуть скористатися більшістю послуг та продуктів ПриватБанку. Фінансова установа працюватиме в режимі 24/7/365. Із понад 2 500 відділень - майже 1000 банківських офісів традиційно працюють і в будні, і на вихідні.

Цього року українцям теж пощастило, бо початок травня багатий на вихідні. Згідно з законом, якщо святковий день збігається з суботою чи неділею, то вихідний переноситься на наступний день, тому українці відпочиватимуть 1, 2 і 3 травня (Великдень і Міжнародний день солідарності трудящих) та 7, 8 і 9 травня (День Перемоги).

Багато весняних вихідних суттєво не вплине на режим роботи ПриватБанку. Зокрема, в обласному центрі Волині, містах і районах, де є відділення ПриватБанку, цілодобово, не зважаючи на свята, в будь-який день тижня можна скористатися банківськими послугами та продуктами в пунктах самообслуговування при відділеннях. Через банкомати і термінали є можливість отримати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів, отримання готівки, замовлення залізничних квитків тощо.

У пригоді на свята українцям стануть і кишенькові пристрої. Якщо у Вас є смартфон, то обов'язково завантажте собі додаток - ПриватКарта, - і де б Ви не були, зможете дізнатися через свій телефон розташування на карті міст та адрес відділень самообслуговування. Їх можна знайти за цим посиланням.

Також на сайті банку для новачків або ж тих, хто хоче пригадати, як користуватися системою самообслуговування, є покрокові відеoінструкціі. Робота з банкоматами і терміналами - проста, доступна і зрозуміла для кожного клієнта. Інтернет-банк Привaт24 і мобільний додаток Privat24 працюють завжди цілодобово - без свят, вихідних і перерв. Тому в режимі 24/7/365 у зручному місці і в зручний для Вас час можна сплатити будь-який рахунок, придбати квиток на транспорт, замовити таксі чи суші, поповнити депозит або телефон та здійснити чимало інших послуг.

Корпоративні клієнти ПривaтБанку, серед яких державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися власними коштами на своїх поточних і депозитних рахунках у режимі 24/7 в будь-якій точці України та світу та через персональних банкірів і за допомогою «Привaт24 для бізнесу». Отримати доступ до рахунків можна й через мобільний додаток «Привaт24 для бізнесу». Також у режимі 24/7/365 працює чат “Допомога онлайн” і служба підтримки за телефоном 3700 (для клієнтів малого і середнього бізнесу) та +380929000010 (для корпоративних VIP-клієнтів).

Цілодобово здійснюються:

- платежі між рахунками та на рахунки партнерів, відкриті в ПриватБанку;
- перерахунок зарплати на карти співробітників;
- розміщення та поповнення депозитів;
- керування кредитним лімітом;
- платежі на корпоративні і паливні карти;
- зміна ліміту для розрахунків в інтернеті та ін.

Тож, 1 - 3 та 7 - 9 травня в усіх волинських відділеннях ПриватБанку - вихідний день, а 4, 5 та 6-го - травня - звичайний режим роботи. В період між святковими вихідними можна завітати до банківських офісів і вирішити всі важливі фінансові питання або ж забрати посилки в поштоматах.

Щоб забезпечити всім клієнтам доступ до готівки в повному обсязі, у передсвяткові та святкові дні банк функціонуватиме за окремим графіком інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування.

Довідка: На Волині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 57 відділеннях, 200 банкоматах та здійснювати операції у понад 330 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За останній час Ваш "банк" розучився якісно (та навіть безконфлітно та вчасно) працювати з клієнтами. Що саме сумно,що установі довіряють багато громадян.
Останній гумор - неможливо зняти кошти у банкоматах, розташованих у центральному офісі - видавали о 12,00 лише 200 грн (купюри), а вже о 16+,00 - не видавали нічого (випадок 25,04, 26,04 , та ї раніше). Ось так, шановні Лучани.
Відповісти
Завтра вы работаете
Відповісти