Як Луцьк гуляв День Незалежності. ФОТО

Як Луцьк гуляв День Незалежності. ФОТО
Лучанам на 21 річницю Незалежності України запропонували численні ярмарки, ігри, флеш-моб, спортивні змагання, концерти та парад ді-джеїв.

Головні урочистості з нагоди державного свята відбулися о першій половині дня. Представники влади на Театральному майдані провели урочисту академію, під час якої нагородили підприємців, працівників компаній міста, чиновників, діячів культури почесними грамотами та подяками.

Також тисячі лучан у вишиванках зранку взяли участь у флеш-мобі, вибудувавши логотип міста – ключ. Згодом на Театральному майдані лучан чекав концерт та кобзарське віче, на якому співали кобзарі з різних куточків України.

Тим часом у Центральному парку культури та відпочинку відбувалися спортивне змагання одразу в трьох напрямах – одночасний сеанс гри у шашки та шахи, армреслінг та бокс.

Протягом дня у парку та на вулиці Лесі Українки тривала ярмарка витворів народних майстрів, продавали прикраси, національну символіку та одяг.

Бажаючі могли сфотографуватися з живими скульптурами, зліпити горщик, викувати монетку на щастя чи розмалювати тіло фарбами. Біля книжкового пасажу лучан розважав молодий луцький гурт «Віскула», а луцькі бі-бої з команди Iron City показували танці на Театральній площі.

На десерт увечері в парку свої сети крутили ді-джеї, а на Театральній площі танцювали учасники фестивалю «Поліське літо з фольклором». Завершилося святкування традиційним феєрверком.
  Представники громадського об’єднання «Свіча»
Представники громадського об’єднання «Свіча»
Проспект розваг
Проспект розваг

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото надурили всіх із салютами... Народ потягнувся весь в парк, до Росинки, де вони постійно і відбувались, а як на зло це дійство якісь розумнтки додумались зробити на театральному майдані. В результаті для більшості присутніх майже нічого не було видно. тьфу!!! Попереджати ж треба за таке. Але вже і не дивуюсь, що все в нашому місті через одне місце робиться...
Відповісти
Як у тій пісні: Ой гуляв я гуляв, без чобіт, без халяв...
Відповісти
У плані заходів було написано, що салют на Театральній площі! А повинні були ходити і кожному повідомляти? :)
Прикро, що не сфотографували масову пияку людей! До ранку народ на зупинках "наздоганявся" горілкою з пивом! Свято - тільки привід дайте, цивілізація епрст ... : (
Відповісти
В офіційній програмі було вказано - салют на театральному майдані!
Відповісти
Свінціцький. Сто років його не видно. Хороший!
Відповісти
Свято дуже гарне, надзвичайно приємно, що патріотизм є у серцях і душах людей. Проте, була одна прикрість - відсутність будь-яких заходів безпеки як на Театральному майдані, так і на проспекті Волі... Народ, щоб побачити салют самостійно повиходив на дорогу, заважав руху авто...
Відповісти
Останні новини
Як Луцьк гуляв День Незалежності. ФОТО
25 серпень, 2012, 09:01