6 стильних LOVES в шафі публічної персони

6 стильних  LOVES в шафі публічної персони
Щоб дізнатись, як ставиться до стильного гардеробу творча людина, мало в неї про це просто запитати, інколи необхідно вжити крайні заходи – штурмувати житло.

Стереотип, що в чоловіка, який мешкає один, завжди гармидер, є суцільною нісенітницею. Таких педантів, як Славко Мазурок, я ще не зустрічала.

LOVE #1. КОСТЮМИ ТА ЖАКЕТИ



Повноцінних костюмів у Славка три. Всі вони пошиті на замовлення. Середня вартість костюмів ведучого - 3 500 грн: 50% вартості - тканина, інші 50% - робота майстра.



Багато в Славка окремо пошитих піджаків та жилетів. Останнє придбання – жовтий котоновий жакет, 1400 грн. Такий теплий колір ідеально пасує до коричневих брюк та жовтих кедів.



Славко любить компонувати різні кольори жакетів та брюк: «Не бачу сенсу шити, наприклад, костюм червоного кольору, можна пошити тільки червону жилетку і комбінувати її. Ну куди я піду в червоному костюмі? Яскравий верх та класичний темний низ – так буде актуально».



«Якщо хтось скаже взяти зі свого гардеробу лише один комплект святкового одягу, я виберу чорну класику. В ній я "впишусь" в будь-яку святкову концепцію, публіку та колірну гаму. Згадайте хоча б церемонію нагородження премії «Оскар»: всі чоловіки в чорних костюмах та смокінгах».



Костюми чистяться двічі на рік. Білі - найчастіше, тому їх в гардеробі Славка два: «Якщо я їду на роботу в білому піджаку, я беру ще один із собою, також дві білих сорочки. Коли навіть, вибачте, мушка какне, зразу треба білу сорочку міняти».



LOVE #2. МЕТЕЛИКИ

В Славка їх 20. До кожного костюму Славко шиє метелик з тієї ж тканини: «Їх можна комбінувати з костюмами інших кольорів та мати «в заначці» комплект «Метелик & Піджак» - вважаю це безпрограшним варіантом». В скриньці Славка є два дерев’яні метелики, які були замовлені з Одеси три роки тому. В Луцьку на той час це була дивина. Останній метелик, що потрапив у колекцію, - червоний. Шився він для передноворічних корпоративів.



LOVE #3. ТУФЛІ

Особисто я нарахувала 12 пар, з них - 3 пари чорних і 7 коричневих. «В мене багато взуття різних відтінків коричневого: і техаський стиль, і броги, і монкі, високі черевики. Коричневе легко підходить під будь-яку гаму в моєму гардеробі. Серед чорних обожнюю ретро-туфлі з білими вставками. Також часто використовую замшеві лофери».



Головний критерій - охайний вигляд на нозі, а не бренд. «В Луцьку з взуттям велика печаль. Раніше міг знайти в магазинах щось цікаве, але останнім часом нічого не бачу до душі. Дві останні пари взуття купив у Чехії. В нас я не міг знайти туфлі «монк стрейпс» (пряжки монаха), хоча вони в тренді з 2013 року».

LOVE #4. КЕДИ. ЛИШЕ CONVERSE



Конверси Славко почав носити 10 років тому. В той час в Луцьку їх купити було нереально, лише на секонд-хенді. Власне, його перша пара була куплена саме там. Славко віддає перевагу класичним моделям білого кольору. Під час кожної поїздки за кордон, а це двічі на рік, Славко намагається купити одну пару. Там вони вартують стандартно 40-60 доларів.



«Остання моя поїздка була на угорський фестиваль SZIGET в Будапешті. Один з найкращих у Європі, дуже атмосферний. Окрім музики різноманітних напрямків, можна відвідати театр та цирк, побачити вуличні шоу та перформанси, нестандартні інсталяції. За 7 днів я не обійшов навіть 30 відсотків. Але знайшов-таки час прикупити білі конверси».



«Білі - мої улюблені. Вони швидко зношуються, тому їх купляю найчастіше. За сезон вони переходять в стан «добий нас наступного року». Тісний зв’язок конверсів з рок-музикою, яку я люблю, - Сол Хадсон (Слеш), колишній гітарист «Guns N’Roses», напевно, і спить в конверсах».

LOVE #5. ПЛАТІВКИ



«Лише на платівці можна почути якісний звук, це не mp3. Ще три роки тому я казав, що буде бум на платівки. І зараз в Києві відродились магазини. За останній рік продаж платівок виріс, в порівнянні з 2000-ми, в 10 разів. Сьогодні це актуально та модно. Платівки - дороге задоволення - від 30 до 200 доларів, плюс пересилка із закордону».



LOVE #6. MAZUROCK TRENDS

БІЛИЙ КОЛІР
«Для мене найкращий повсякденний лук - це сині джинси, білі сорочка та конверси. Часто, коли я йду по місту в білій сорочці, мене запитують, яке свято. Просто я завжди класно виглядаю в ній. Це настрій. Можуть бути старі потерті джинсики, але якщо кеди виблискують чистотою і біла випрасувана сорочка - я «вписуюсь» в будь-яку компанію».



ЧОРНА МАНТІЯ
«Нещодавно у Варшаві в Н&М купив мантію. Це єдиний магазин, в який я йду, коли в мене обмаль часу і хочу щось безпрограшне. Саме тут я знайду це завжди. А мантією похизуюсь, поки весь Луцьк не почав ходити. Може, рік буду не «мас-маркетом».



ШКІРЯНІ РЕЧІ



ЗАЧІСКА UNDERCUT



Костюми колекції спільного бренду Славка та ВолиньPost користуються популярністю і за межами Волині, про що свідчить фото головного редактора зі столиці.



За кадром (backstage)









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подейкують, що він прихований гей. Це правда?
Відповісти
Доведіть!
Відповісти
не бачу сенсу, ще раз перечитайте матеріал
Відповісти
Хлоп в тренді то ж не означає що він одразу гей.
Стаття-піар жоріка і не більше.
Відповісти
його професія зобов'язує )
Відповісти
дуже цікаво було читати, кльово зроблений матеріал! не те, що колись було в рубриці стильний луцьк))))))
Відповісти
Занато косить під Дікапріо!!! А на рахунок гея навряч!!! Скоріше просто клон!!!
Відповісти
Він виглядає як пихатий півень!!!
Відповісти
Перестаньте бути такими обмеженими, якщо людина доглянута і гарно виглядає - відразу гей....копайте глибше, талановитий обдарований молодий мужчина, який сам зробив собі ім'я, в якого є чудова команда...і в якого є МІЗКИ....
Відповісти
Чесно кажучи, бридко читати. У країні війна, нормальні хлопці воюють, а цей вихваляється штанами і мештаними. стидоба.
І з фото щось ви, редактори, намудрили. Чи то стаття -стьо чи то ви дійно такі тупі...
Відповісти
Надеюсь вы работаете сейчас медсестрой в горячей точке?
Відповісти
Уважаю экспертизу такого высокого уровня ))
Відповісти
Slavko Super!!!!

a ot pani Mayko to russka - to ukarine syndrom Proni Prokopivny yaky maye chastyna Ukariny
Відповісти
крутий хлоп і модний )))
Відповісти
Згiдна ;)
Відповісти
Обсуждают нас те, кто ниже нас, а кто выше нас тому просто не до нас!!! )))
Відповісти
в точку. Але тим не менше, сумно усвідомлювати що тих хто "ниже нас" переважна більшість...
Наскільки "ниже" треба бути щоб взагалі обговорювати те, як хто вдягається.
Чи про що взагалі цей вброс??
Відповісти
речь идет о моральности и умении радоваться за счастье других, а не о финансовом положении.
Відповісти
Я не понимаю Роман, как вы оказались здесь? есть много инфы о том, кому и где плохо, это не ваша рубрика, судя по всему
Відповісти
А як пишуть діти слово дЕлетант, певно через И, о мудрий наставнику)
Відповісти
заздрість точно через І
Відповісти
Цікаво в кого він шиє такі класні жакети?
Відповісти
можете особисто спитати в нього в фб ))
Відповісти
діти знають, що правильно писати дИлетант!
Відповісти
Ну і шмоточнік! Де ж то стільки бабла взяти, ммм? Скажи славко. Поділися секретом?)
Відповісти
Заробляти. А мати гарний смак та підбирати гардероб – хіба в цьому є щось негативне? Тим більше все це збирається роками, і купувати одну річ у місяць наврядчи сильно вдарить по гаманцю. Якщо річ не "заношувати", навіть той самий жакет, він може виглядати гарно навіть через 5 років.
Доречі, рекомендую час від часу відвідувати "секонд". У понеділок пройшовшись по кількох магазинах придбав нові на вигляд рубашку і футболку "Topman" по 15-17 грн, та в гарному стані шкіряні коричневі італійські туфлі за 100 грн.
Хіба так багато потрібно для збагачуваня гардеробу?
Відповісти