Журналістка пробралася в Межигір'я Януковича. ФОТО. ВІДЕО

Журналістка пробралася в Межигір'я Януковича. ФОТО. ВІДЕО
Журналіст Тетяна Чорновіл (на фото) у День незалежності, 24 серпня, таємно потрапила в резиденцію Межигір'я, яка офіційно належить підставній компанії "Танталіт", а реально контролюється ПрезидентомВіктором Януковичем.

Чорновіл була затримана через декілька годин після проникнення на територію. За її словами, охорона силою вилучила її телефон та видалила зняті там фотографії найбільш засекреченого об'єкту в Україні, пише Українська правда.

Розповідь Чорновіл про побачене всередині резиденції Януковича, яка п´ять років тому була виведена з державної власності на підставні фірми, дивіться тут:

Водночас Чорновіл зберегла декілька знімків, на яких зображені повністю завершене гольф-поле Януковича, канали всередині "Межигір'я", а також легендарний "Галеон" – місце відпочинку Януковича на воді.

Нагадаємо, вартість тільки одного дебаркадера – цього дива несмаку із сусального золота та мармуру – складає близько 10 мільйонів доларів.

Янукович неодноразово відхрещувався від цих об'єктів, хоча їх приналежність до нього не викликає жодних сумнівів.

Сама Тетяна Чорновіл, яка зараз балотується до парламенту за округом у Львівській області, називає свою акцію політичною.

"У мене не стояло завдання відзняти певні об'єкти, хоча до "Галеону" я йшла спеціально, бо зовнішній вигляд ніхто не бачив. Це була суто політична акція, яка полягала в тому, що після підписання Януковичем мовного закону це стало для мене останньою краплею для визначення, ким він є, а він є ворогом України. Я хотіла продемонструвати всім людям, що ми скочуємося до диктатури на найближчі 20 років. І моя акція мала показати, що паркани – це ніщо. Жоден паркан не може захистити ворогів України від обуреного народу, від їх мирних акцій, якщо людей прийде багато. Якщо це змогла зробити одна людина, то людське море ніщо не зупинить", - сказала Чорновіл.

Охорона Межигір'я, що затримала Чорновіл, передала її в руки міліції. В присутності понятих вона відтворила проникнення на територію резиденції. Чорновіл прогнозує, що кримінальна справа проти неї буде порушена після завершення виборів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай до Путіна або Обами або королеви Єлизавети в особняк влізе - отримає по повній! Це тільки наша "доброта" і безкарність, що з такими "кадрами" панькаються, призводить до такого посміховиська над владою! Яким-би не був Президент - але це Президент країни! Пройде термін, перевиберуть іншого - все вибори вирішать. А поки він Президент - повинні поважати!
Поки таке буде відбуватися - нормальної держави Україна не буде!
Відповісти
Був би президент Президентом, тоді б і поважали. А так, як він до людей, так і люди до нього!
Відповісти
А що він вам зробив такого...? Мало царьків на місцях схожі будови мають? Або у Юлі з Вітею Ю. нічого не було? Так мовчите, бо під носом нічого не помічаете, а звикли, хто винний - влада! :)
Відповісти
А в тому і справа, що він як президент для мене нічого доброго не зробив
Відповісти
Уважение надо заслужить.
Відповісти
А вам шановні не догодиш! Кравчук - поганий, Кучма - поганий, Ющенко - поганий, Янукович - теж поганий ....
Ну так що виходить? А виходить те, що яка нація - такий і президент і не потрібно тут на інших все звалювати!
Відповісти
Красивенько так
Відповісти
Потрібно цій журналістці підсрачників надавати борза слішком очєнь )))) P.S. Азаров
Відповісти
З такого президента сміється цілий світ про яку повагу ви говорите. Люди для нього - муравлі. Він сидить на золотих унітазах від жиру бізиться вся його родина клан а люди помирають бо не мають грошей на елементарне медобслуговування чи думає він що снідають школярики коли мама проводжає в школу їх двоє чи троє найголовніше для себе створив рай на землі. В пекло - шкварчати як сало на сковороді.
Відповісти
А чому приховувати держані статки від народу адже це все за їхні пенсії.зарплати . стипендії.Вони без куска хліба ,а воно з золотими унітазами???
Відповісти
Останні новини
Журналістка пробралася в Межигір'я Януковича. ФОТО. ВІДЕО
25 серпень, 2012, 11:08