Волинські бійці АТО молилися за здоров'я в Зимненському монастирі. ФОТО

Волинські бійці АТО молилися за  здоров'я в Зимненському монастирі. ФОТО
На передодні Великодня, в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що проводить благодійний фонд Дмитра Глазунова «Рідна Волинь», за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, для волинських бійців, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів після участі в АТО, відбулася цікава поїздка в Зимненський Успенський монастир, який знаходиться поряд древнього міста Володимир – Волинського.

Воїни вперше побували в одній з найвизначніших святинь Волині і в
Україні, у селі Зимне, де в 992- 993 роках великий Київський князь
Володимир заклав Святогорський Успенський Зимненський монастир, - повідомляють організатори.

У цій намоленій віками обителі мов закарбувалася історія нашої держави, її душа та святість. Поранені солдати змогли побачити золотисті храми Зимненського монастиря, відвідати підземелля, де раніше жили і молилися монахи, омитися і напитися цілющими водами з цілющого джерела.

Волинські бійці в Упенській церкві приклонилися до Чудотворного образу Пресвятої Богородиці і помолилися за своє здоров’я, за здоров’я своїх побратимів та своїх рідних і близьких.

Приємні хвилини відвідування солдатами цієї роками і віками освяченої Благодаттю Господа і Матері Божої святині продовжилися на трапезі, де монахи почастували бійців смачними пиріжками власної випічки і подарували їм для зцілення освячені іконки Зимненської Пресвятої Богородиці, з побажаннями, щоб цей Чудотворний образ допоміг кожному з них зцілитися від поранень та різних недуг отриманих під час АТО.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВОНИ МОЛИЛИСЬ У МОСКОВСЬКОМУ ПАТРАХАТІ, КОТРИЙ УСПІШНО ОСВЯЧУЄ ЗБРОЮ НА ЇХНІ ГОЛОВИ В ІНШОМУ МІСЦІ ТА ПЕРЕХОВУЄ БОЙОВИХ ПОСЛУШНИКІВ ПО МОНАСТИРЯХ І ЛАВРАХ І ВИДАЄ ТА ТОРГУЄ СЕПАРСЬКОЮ ЛІТЕРАТУРОЮ. ЧИ Є У ЦИХ ЛЮДЕЙ РОЗУМ ? А МОЖЕ ВОНИ З ПРОТИЛЕЖНОГО БОКУ, ТОДІ ПОВНИЙ ПОРЯДОК... :-(
Відповісти
Сходи до психіатра!
Відповісти
У нас в конституції задекларовано свободу віросповідання.. отже якщо слідувати здоровому глузду це просто тема для відволікання уваги від фінансового дерибану в Україні самими ж українцями.адже ми любимо шукати винуватого бо ж самі боїмося визнати свою провину....
Відповісти
Ну да московські попи відмовлялися відспівувати їхніх побратимів, а Стефана навіть копійки не дала на допомогу українській армії.
Відповісти
А крім "бла-бла -бла" в унісон з Мішкою Зінкевичем і Мішою Денисенком, факти навести можете?
Відповісти
Патріархат Московський, але земля українська. Освячена кров"ю й потом волинян. Споконвіку тут сяяла Благодать Божа, вода з джерел лікувала очі, тіло й душу. Ця земля і це повітря додасть сил і снаги нашим воїнам, а Сонце з небес зішле на них благодать!
Відповісти
Останні новини
Волинські бійці АТО молилися за здоров'я в Зимненському монастирі. ФОТО
28 квітень, 2016, 22:23