Стартап студентів з Луцька виборов нагороду 500 тисяч. ФОТО

Стартап студентів з Луцька виборов нагороду 500 тисяч. ФОТО
Стартап студентів з Луцька переміг на Міжнародному конкурсі, вигравши 500 тисяч гривень.

В Україні завершився найбільший Міжнародний ІТ-Чемпіонат "Золотий Байт", на якому найкращим стартапом був визнаний проект луцьких студентів для аграрного сектора, - пише ТСН.

Суть проекту у тому, що це інноваційний підхід до вирощування врожаю за допомогою сучасних технологій – MAGS. Ця технологія допоможе компаніям збільшити врожай та суттєво підвищити свої доходи.

Крім того, у фіналі чемпіонату опинилися проект Smart city з розумною системою освітлення, контролем якості повітря; розумний браслет; бібліотека книг з доповненою реальністю тощо.

Зазначимо, всього у чемпіонаті взяли участь 10 000 студентів з України, Казахстану, Естонії, Білорусі і Литви. Фінал Чемпіонату зібрав 100 найсильніших проектів, які боролися за призовий фонд у 500 000 гривень.

Міжнародний ІТ Чемпіонат "Золотий Байт" – платформа стартап-індустрії для пошуку нових ідей і талантів. Головна мета – стимулювати молодих фахівців впроваджувати інновації та бізнес-ідеї, допомогти інвесторам і венчурним фондам у пошуку сильних проектів, розкрили потенціал України в сфері IT на міжнародній арені.

"Золотий Байт" проходив за підтримки провідних компаній InterSystems, Intel, Dell, Microsoft, Wolf, Logitech, Stearling Studio. Оганізатором Чемпіонату є Міжнародна Комп'ютерна Академія "ШАГ".













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЕЦЬ!!!!!
Відповісти
А про Валентина не написали! Валентин отримав 3 місце у створенні персонажу і він студент КА ШАГ!
Відповісти