У Володимирі-Волинському на вулиці знайшли сумку з гранатою. ФОТО

У Володимирі-Волинському на вулиці знайшли сумку з гранатою. ФОТО
Ввечері у Володимирі-Волинському біля одного із будинків на вулиці Володимира Великого місцеві мешканці звернули увагу на підозрілу сумку й викликали поліцію.

У ній правоохоронці виявили гранату «РГД-5», - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

27 квітня близько 19 години на телефонну лінію «102» Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканців міста, про те, що біля будинку на вулиці Володимира Великого знаходиться підозріла сумка, залишена без нагляду.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділення поліції та спеціалісти вибухотехнічного сектора Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час проведення детального огляду в залишеній сумці виявили гранату "РГД-5", речі та мобільний телефон. Граната була в розібраному стані – корпус відокремлений від запала. Знахідку вилучили. Загрози життю та здоров’ю громадян немає.

«Поліцейські провели оперативно-пошукові заходи та з’ясували, що сумку із боєприпасом залишив демобілізований 38-річний мешканець Черкаської області. Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження. Усе вилучене направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України», – розповів керівник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському на вулиці знайшли сумку з гранатою. ФОТО
29 квітень, 2016, 14:29